Fotke ruku Angeline Jolie proširile se internetom, fanovi zabrinuti za njeno zdravlje

Foto: EPA

Glumica Angelina Jolie prošlog je tjedna prošetala crvenim tepihom na 81. Venecijanskom filmskom festivalu. Bila je na premijeri svog novog filma Maria, koji donosi priču o opernoj pjevačici Mariji Callas. Film je režirao Pablo Larraín.

Fanovi su zabrinuti

Jolie je na premijeri zablistala u dugoj bež haljini, no jedan detalj zabrinuo je njene obožavatelje. Pažnju su usmjerili na njene ruke.

Vidno istaknute vene uznemirile su obožavatelje, koji su sada uplašeni za njeno zdravlje i raspravljaju o tome na internetu. 

"Već dugo ne izgleda zdravo. Izgleda pothranjeno i izgladnjelo", "Nešto nije u redu s njenim rukama i premršava je", "Izgleda kao duh", "Prelijepa je, ali što je s venama", "Jesam li jedini koji gleda vene?", "Samo buljim u njene ruke", neki su od komentara ispod fotografije objavljene na jednoj Instagram stranici. 

Izvor: Angelina zna da je premršava

Drugi su, pak, stali u obranu glumice i istaknuli kako je to jednostavno znak starenja i sasvim je normalan. O toj temi nedavno je govorio i izvor za magazin In Touch.

"Angie je svjesna da je premršava. Zna da će svi pričati o njoj ako nosi haljinu koja otkriva previše i da time poziva ljude da komentiraju njenu težinu", rekao je izvor.

Podsjetimo, film Maria je nakon premijere na festivalu dobio osmominutne ovacije, što je Jolie dovelo do suza.

>> Film s Angelinom Jolie dobio 8 minuta ovacija u Veneciji, nižu se reakcije kritičara

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.