FOTO Angelina Jolie kleknula u haljini, pozdravila teško bolesnog obožavatelja

Foto: Profimedia

Glumica Angelina Jolie je na crvenom tepihu venecijanskog filmskog festivala u jednom trenutku kleknula kako bi pozdravila obožavatelja koji boluje od ALS-a. ALS je skraćenica za amiotrofičnu lateralnu sklerozu, progresivnu neurodegenerativnu bolest koja utječe na živce u mozgu i kralježnici te uzrokuje gubitak mišićne kontrole.

Glumica je teško bolesnom obožavatelju izmamila osmijeh na lice. Fotografi na crvenom tepihu su zabilježili ovaj trenutak.

U Veneciju stigla s dečkom?

Na Filmskom festivalu u Veneciji je predstavila svoj film Maria, koji prati život operne pjevačice Marije Callas, a stigla je u pratnji repera Akale, za kojeg se već neko vrijeme govori da joj je novi partner. Radi se o Kingsleyju Jamesu McLeanu Daleyju, s kojim se glumicu povezuje od kraja prošle godine.

Jolie i Akala svoj odnos drže vrlo privatnim, ali je poznato da su već zajedno putovali. U svibnju prošle godine posjetili su Jamajku, a krajem prosinca viđeni su na večeri u luksuznom restoranu u Milanu. Par se sada vratio u Italiju, ovaj put u Veneciju.

Izbjeći će susret s Bradom Pittom

Brad Pitt i Angelina Jolie nastoje izbjeći međusobne susrete tijekom promocije svojih filmova na ovogodišnjem festivalu. Organizatori su osigurali da bivši supružnici budu razdvojeni kako bi se izbjegle neugodne situacije, prenosi Page Six.

"Angelina će biti prisutna prvog dana, u četvrtak 29. kolovoza, a nakon toga će s redateljem filma Pablom Larrainom otputovati na Telluride Film Festival u Coloradu. Brad dolazi u Veneciju u subotu. Nema šanse da im se isprepletu putovi", poručio je umjetnički direktor Alberto Barbera.

Rastala se od Brada nakon dvije godine

Podsjetimo, Jolie je od 2002. do 2016. bila s Bradom Pittom. Odlučili su se vjenčati 2014., ali su se rastali nakon samo dvije godine zbog "nepomirljivih razlika". Imaju šestero djece: Maddoxa (22), Paxa (18), Zaharu (18), Shiloh (17) i blizance Vivienne i Knoxa (15).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.