FOTO Candyman organizirao epski tulum, od droge i alkohola ekipu spašavala "vojska" hitne pomoći

Foto: Instagram/Twitter

TRAVERS BEYNON, poznatiji kao Candyman, jedan je od muškaraca koje nazivaju kraljevima Instagrama, a osim po svom ekstravagantnom životnom stilu, poznat je i po čuvenim tulumima u svojoj vili.

Jedan od takvih raskalašenih tuluma organizirao je i u subotu, no stvari su se toliko otele kontroli da je morala intervenirati i hitna i to ni manje ni više nego sedam kola hitne pomoći, piše The Sun.

U bolnici su završile 23-godišnjakinja te 19-godišnjakinja koja je navodno pronađena kako luta ispred vile. 21-godišnjakinji je pružena pomoć nakon što se žalila na bol u vratu, a uzrok tome bio je pad na plesnom podiju.

27-godišnjak koji si je ruku razrezao na staklu odbio je prijevoz u bolnicu, kao i 23-godišnja djevojka za koju se vjeruje kako ju je ugrizao veliki pauk. Uz nekoliko asistencija hitne pomoći, australski playboy organizirao je i "privatnu medicinsku tvrtku koja će partijanerima pružiti pomoć bilo koje vrste koju trebaju."

Iako je njegova vila često poprište tuluma, ovakve tematske organizira jednom godišnje, a tema ovog bila je "sedam smrtnih grijeha" - oholost, škrtost, bludnost, zavist, neumjerenost u jelu i piću, srditost i lijenost, a na taj način i sobe su bile stilizirane.

Travers Benyon rođen je 1972. i nasljednik je duhanskog carstva koje su izgradili njegovi roditelji.

U devedesetima, postao je uspješni model, a vrlo brzo dobio je i titulu Candymana. Na Instagramu ga prati preko pola milijuna ljudi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.