FOTO Kolinda došla u šlafroku, Camilla s krpom na glavi i životinjom na rukama

Foto: FAH, Ante Delač/Index

U DVODNEVNI posjet Hrvatskoj danas su stigli britanski princ Charles i njegova supruga Camilla, a velik dio dana proveli su u društvu premijera Tihomira Oreškovića i njegove supruge Sanje.

Uz premijera i njegovu suprugu, princ i vojvotkinja od Cornwalla posjetili su Banske dvore, provozali su se i uspinjačom i prošetali Gornjim gradom, družili su se i s građanima, a nakon Zagreba posjetit će i Osijek.

Kao što to obično biva kad nam u posjet dođu tako važni ljudi, Hrvati su dobro proučili tko je što odjenuo. Kolinda Grabar Kitarović Charlesa i Camillu dočekala je u bijeloj haljini, preko koje je nabacila ograč nalik onom kućnom. Kad je riječ o obući, poslužila se starim trikom najpoznatije vojvotkinje na svijetu, Kate Middleton i obula salonke u boji kože koje vizualno produljuju nogu.

Njen suprug Jakov, s obzirom na to da odnedavno ima novi posao, očito nije stigao skočiti po novo odijelo pa se utegao u ono broj premalo.

Camilla je u Zagreb stigla zabundana doslovno od glave do pete. Kad se uvjerila da kod nas temperature nisu ispod nule, skinula je staromodnu maramu s glave, ali od krznenih rukavica nije se željela odvajati ni u zatvorenim prostorima.

Osim prinčevskog para, građani su danas imali priliku upoznati i premijerovu suprugu Sanju, koja se dosad nije previše eksponirala u javnosti. Sanja Orešković za ovu važnu bilateralnu priliku odabrala je decentnu bijelu kombinaciju s bijelim cipelama, u kojoj je zasjenila i samu vojvotkinju.

Štoviše, neki su komentirali i da ih je Oreškovićeva supruga podsjetila na neprežaljenu princezu Dianu.

Navodno je upravo samozatajna Sanja uvelike zaslužna što je njen suprug prihvatio poziciju premijera, a u dobrim je odnosima i sa predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović, koju poznaje od 90-ih godina. Upoznale su se naime dok je predsjednica u Kanadi radila kao diplomatska savjetnica u hrvatskom veleposlanstvu.

Iako nisu suparnice, građani na društvenim mrežama uvelike komentiraju kako je Sanja danas u modnom "natjecanju" bez problema porazila Kolindu.

Inače, Sanja Orešković je također i majka četvero djece, o kojima se brinula dok je njen suprug gradio karijeru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.