FOTO Diddy se 2022. odmarao u Hrvatskoj. Mjerkao Severinu, sjedio sa Zrinkom Cvitešić

Foto: Matija Habljak/PIXSELL/Instagram

Sean Diddy Combs, reper optužen za trgovinu ljudima u seksualne svrhe, 2022. godine ljetovao je u Hrvatskoj. On, Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Chris Rock, Wanda Sykes i Sacha Baron Cohen tada su uživali obilazeći hrvatske otoke na jahti. Dok je društvo obilazilo i dalmatinske gradove, Diddy, koji im se pridružio nešto kasnije, bio je nešto samozatajniji, pa se saznalo da je u Hrvatskoj tek kad su ga paparazzi slučajno snimili na jahti.

>>Što će sve procuriti? Celebovi koji su partijali s Diddyjem tresu se od straha

Odmjeravao Severinu

Nekoliko dana kasnije snimila ga je i - Severina. Točnije, objavila je snimku iz restorana u kojem su u isto vrijeme večerali.

Jedna od Severininih suradnica s kojima je pjevačica tad bila na otočiću Vrniku kod Korčule snimila je video dok je pjevačica prolazila pored stola za kojim je sjedila slavna ekipa te ih pozdravila. "Bye, bye", mahnula im je tad Severina, na što su se oni okrenuli i pozdravili je, a Diddy ju je pritom odmjerio od glave do pete.

Opuštene večere, mirne šetnje, tjelovježba...

Tog ljeta holivudska ekipa uglavnom je viđana u opuštenim šetnjama Dalmacijom te na mirnim večerama. Matthew McConaughey, Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen su čak snimljeni tijekom tjelovježbe na jahti

Prvi je u Hrvatsku došao Chris Rock s tad još novom djevojkom Lake Bell. Ubrzo su im se u Dalmaciji pridružili Matthew McConaughey, koji je prije toga bio u Istri, a zatim i Woody te Sacha i glumac David Spade. Družili su se i s Larsom Ulrichom iz Metallice, koji je tad bio u Hrvatskoj sa suprugom Jessicom Miller. 

Posljednji im se pridružio Diddy. Jednog dana ekipu je na jahti posjetila i Zrinka Cvitešić. Ona je, naime, tamo bila zbog prijateljstva s Woodyjem Harrelsonom, s kojim je surađivala na filmskim projektima. U jednom trenutku snimljena je kako sjedi za stolom s Woodyjem, njegovom suprugom i Diddyjem na jednoj strani, dok je s druge strane stola bio ostatak društva.

Jahta duga 72 metra

Jadranom su plovili na luksuznoj jahti Serenity dugoj 72 metra. 

Na stranici fraseryachts navodilo se te godine da se cijena tjednog najma kretala od 550 tisuća eura na gore, ovisno o terminu u kojem se želi unajmiti te dodatnim putnim troškovima. Serenity ima 15 spavaćih soba te može smjestiti do 28 gostiju i 30 članova posade, za koje postoje odvojene prostorije.

Spavaće sobe za goste uključuju i jedan glavni apartman te šest VIP kabina, a jahta uključuje i teretanu, prostore za sunčanje, jacuzzi, bazen i brojne prostorije za zabavu i opuštanje. 

Podsjećamo, repera su uhitili savezni agenti u New Yorku i digli kaznenu optužnicu po tri točke, u kojima se navodi da je seksualno zlostavljao žene te ih tjerao na sudjelovanje u seks-zabavama i drogiranje služeći se prijetnjama i nasiljem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.