FOTO Emitirana najeksplicitnija scena gay seksa u povijesti televizije (18+)

Foto: Starz

SCENA u novoj hit seriji "Američki bogovi" proglašena je najeksplicitnijom scenom gay seksa u povijesti mainstream televizije, piše DailyMail.

Vatrena scena traje četiri minute i prikazuje glumce Mousu Kraisha i Omida Abtahija kako se seksaju u Abtahijevoj hotelskoj sobi. Oboje su bili prikazani potpuno goli, a prikazani su i njihovi penisi i erekcija u cijelosti. Pred kraj seksa, prikazano je kako Jinn "ejakulira" vatru na Salima koji je u tom trenutku ležao na leđima.

Abtahi glumi Salima, prodavača nakita iz Omanija, a Kraish Jinna, bezimenog mitskog stvorenja iz arapske islamske mitologije u produkciji Starza.

Fanovi imaju samo riječi hvale za ovo "pomicanje granica" te su nazvali četverominutnu scenu "romantičnom, nježnom, uzbuđujućom i senzualnom". I televizijske kritike su ih pohvalile, a osobito Abraham Riesman, kritičar koji piše za New York Times.

"Američki bogovi imaju najseksi i najeksplicitniju gay scenu seksa koja je ikad emitirana na mainstream televiziji, pripremite se", rekao je Riesman.

Kraish je izjavio da je oduševljen tako pozitivnim reakcijama te dodao da je znao Omida od prije. Upoznali su se na ranijim audicijama i postali prijatelji čije prijateljstvo traje već deset godina. Kaže da su odmah kliknuli, a osvrnuo se i na producenta serije Bryana Fullera.

"Puno smo razgovarali o golotinji i htio sam se uvjeriti da nećemo napraviti nešto šokantno ili bezrazložno. On mi je detaljno opisao svoju viziju i znao sam da će to biti nešto predivno", rekao je.

"A što se tiče toga da se radi o muslimanima... Ja sam htio da se više fokusiramo na dvoje ljudi koji su se jednostavno povezali i zavoljeli jer su trebali jedan drugog. Nije bitno koje si rase ili seksualne orijentacije... To je nešto što svatko može razumjeti i povezati se s tim", rekao je.

Producent Bryan Fuller izjavio je da je htio napraviti nešto hipnotizirajuće. "Željeli smo stvoriti pozitivno seksualno iskustvo, ne samo za Salima već za sve muškarce poput njega koji imaju drugačiju seksualnost i iz nekog razloga ne mogu biti u potpunosti svoji u svojoj seksualnosti", izjavio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.