FOTO Hotel s pet zvjezdica u Dubaiju: "Ruske drolje kvare nam imidž"

Foto: Instagram

HOTEL s pet zvjezdica u Dubaiju zamolio je ruske modele da prestanu označavati lokaciju na Instagramu kad su u njihovom hotelu jer im kvare reputaciju i imidž.

25 modela odsjelo je u Waldorf Astoria Palm Jumeirah hotelu, a kad nisu bile zauzete snimanjem za D'AngelAnn, luksuzni brend Anne Chibisove, pozirale su polugole kraj bazena ili u hotelskim sobama.

Među modelima bila je i Victoria Bonya, supruga irskog milijardera Alexa Smurfita, glumuca Anna Kalashnikova te 24-godišnja reality zvijezda Alena Shishkova. Cijena apartmana tamo može iznositi i više od 8500 kuna po noćenju, piše Mirror.

Upravo to razlog je zašto hotel ne želi razbjesniti svoje goste. "Morate razumjeti da je ovo arapska zemlja. Imali smo jako puno pritužbi obitelji s djecom", rekao je glasnogovornik hotela te dodao kako ne "ne žele vidjeti svoju geolokaciju na fotografijama polugolih djevojaka u erotskim pozama." Navodno, među zaposlenicima hotela bilo je i puno težih riječi, a neke od njih uključuju "prostitutke" i "drolje."

Neke od djevojaka navodno su jako uznemirene takvim ponašanjem hotela, a iako su im preporučili da tagiraju samo Dubai, dio njih od svojih, kako kažu, ljudskih prava ne odustaje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.