FOTO I VIDEO Partijaneri s Ultre potražili osvježenje. Ovako danas izgledaju Bačvice

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

PRIJE početka Ultra Europe festivala brojni partijaneri potražili su osvježenje na Bačvicama. Mladi su okupirali plaže, a Bačvice su jedna od najposjećenijih.

 

Plaža je krcata, a slobodnog mjesta za izležavanje i sunčanje gotovo da nema. 

Od ranog jutra mladi iz svih krajeva Hrvatske, ali i iz raznih dijelova svijeta stižu na otvaranje Ultra Europe festivala. Prijepodne su mnogi snimljeni kako vuku kofere po ulicama Splita do svog smještaja. 

Organizatori su poručili kako očekuju oko 140.000 ljudi iz 143 zemlje svijeta. 

Što se ne smije ponijeti na Ultru?

Festival traje do 9. srpnja. Uoči otvorenja festivala organizatori su izdali upute za partijanere s popisom stvari koje je zabranjeno nositi na festival, ali i smjernicama za ponašanje. 

Profesionalne foto i videokamere su zabranjene, no mogu se ponijeti GoPro i ostale action kamere. Zabranjeni su bilo koje vrste zapaljivih sredstava, oružja, sprejevi, alkoholna pića i hrana, laseri, veći lanci, pištolji na vodu, maske za lice te ilegalne supstance.

>> Objavili i upute za partijanere: Ovako se Split priprema za Ultru

Organizatori savjetuju da na festival ne dolazite s torbom, osim ako je ona nužna. Ako je donesete - mora obavezno biti plastična i prozirna te ne smije biti veća od dimenzija 33x43 centimetra. Male torbe, neseseri i torbice oko struka su dozvoljeni.   

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.