FOTO Imamo najseksi Hrvaticu: Atraktivna Zagrepčanka prava je bomba

Foto: Boris Štajduhar

IZBOR za Najseksi Hrvaticu by Štajdi za 2017. godinu došao je kraju i dobili smo pobjednicu. Atraktivna Zagrepčanka Tea Lukić najviše se svidjela baš svim članovima žirija te je glatko odnijela pobjedu i titulu Najseksi Hrvatice.

Vlasnik Svpetrvs Resorta na Braču Marijan Dužić ni trenutka nije dvojio oko odabira pobjednice. Čim je vidio fotografije glasao je za Teu.

>>>FOTO Pazite da se ne pregrijete: Upoznajte prvih pet finalistica izbora za Najseksi Hrvaticu<<<

Upravo je ona bila i prvi izbor gurua luksuza Montyja Shadowa, koji je i prošle godine glasao za nju, no većina je ipak tada odabrala Rabljanku Lauru Pende. Isto je glasala i luxury blogerica Audrey Tritto koja na svom blogu audreyworldnews ima više od 400 tisuća pratitelja. Njoj se Tea također svidjela već prošle godine. Najnagrađivaniji hrvatski estetski kirurg Zoran Žgaljardić također je na prvi pogled odabrao Teu.

>>>FOTO Prizori opasni po život: Upoznajte drugih pet finalistica izbora za Najseksi Hrvaticu<<<

Producent i organizator izbora, fotograf Boris Štajduhar, kazao je kako Tea ima veliku mogućnost transformacije te da je izuzetno fotogenična zbog čega je dobila njegov glas.

Čitateljima Indexa pak najviše se svidjela druga Zagrepčanka iz izbora, Ana Kovačec, dok su čitatelji Nacionala izabrali Elu Marinić.

>>>BIRAJU ČITATELJI INDEXA Tko je Najseksi Hrvatica 2017. godine?<<<

Kao što ste već mogli zaključiti, Tea je u izboru sudjelovala i prošle godine, kad joj je pobjeda izmakla za dlaku. Ipak, to iskustvo joj se toliko svidjelo da nije željela propustiti priliku pa se i ove godine prijavila. Profesionalna je plesačica pa nije nikakvo čudo da je njena linija besprijekorna, no svejedno redovito ide u teretanu. 

>>>Oprez, vruće fotke: Deset ljepotica bori se za titulu najseksi Hrvatice<<<

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.