Tražila nove talente pa se javila pop divi i sad joj se ruga čitav internet

Foto: Rex Cover Images/Facebook

ČAK i površni ljubitelji glazbe znaju da je Annie Lennox jedna od najvećih pop diva svih vremena. Na polici ima četiri Grammyja, na banci milijune, a njezine pjesme se svakodnevno vrte na radijskim postajama diljem svijeta.

Ipak, postoji radijska voditeljica koja nikad nije čula za nju, pa je, nakon što je čula jednu njezinu pjesmu, napisala mejl slavnoj pjevačici da je želi promovirati na svojoj radijskoj postaji. Stanovita Kylie je Annie Lennox ponudila suradnju u vidu njezinih pjesama u rotaciji radio postaje, ali i besplatnu promociju putem jedne agencije.

Urnebesni mejl slavna pjevačica je podijelila na svom Facebooku, a Kylie sprda čitav svijet.

"Draga Annie Lennox! Došla sam do vaše glazbe online i jako mi se sviđa ono što sam čula. Pronalazim glazbenike koji imaju potencijala da njihove pjesme puštamo na našoj postaji. Ako ste zainteresirani, molimo pošaljite mp3 vašeg posljednjeg singla. Proslijedit ću ga Glennu, našem programskog direktoru, pa ćemo vidjeti je li zainteresiran da ga pustimo u programu. Također, kakvu marketinšku kampanju imate? Pitam zato što surađujemo s tvrtkom koja vas može besplatno promovirati na preko 150 svjetskih stanica. Provjerite ih i samo im recite da vas je preporučila Kylie", stoji u pismu zvijezdi koja u karijeri prodala preko 75 milijuna albuma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.