FOTO Legendarna grupa Kiss oduševila publiku u zagrebačkoj Areni

Foto: Igor Soban/Pixsell

LEGENDARNI rock bend Kiss nastupio je sinoć u zagrebačkoj Areni.

Rock ikone u sklopu svoje turneje End of the Road posjetile su Hrvatsku i napravile spektakl. Kiss je započeo svoju posljednju turneju 2019. godine, u sklopu koje je tri godine kasnije stigao u Zagreb.

Svojim prepoznatljivim stilom - kožne hlače, visoke čizme, oklopi, duga kosa i našminkano lice, grupa je oduševila publiku u Zagrebu. 

Bend je stigao sa 16 kamiona i šest autobusa opreme i ljudi, a publiku su više od dva sata zabavljali bezvremenskim hitovima kao što su I Was Made For Lovin’ You, Rock and Roll All Nite, Detroit Rock City i Lick It Up.

Članovi Kuće slavnih Rock & Rolla, koji su izdali 44 albuma te prodali više od 100 milijuna primjeraka albuma širom svijeta, izjavili su da ovu turneju posvećuju milijunima obožavatelja koji ih podržavaju više od 40 godina.

Udruga Pravo na život članove benda proglasila sotonistima

Prije no što je Kiss održao koncert u Areni Zagreb dušobrižnici  iz udruge Pravo na život pa su članove benda proglasili - sotonistima.

Udruga Pravo na život na svojoj se Facebook stranici zapitala "Tko to dolazi u Arenu Zagreb?", a zatim svojim pratiteljima pojasnila kako je riječ o "sotonistima" te ih pozvala da mole za duše onih koji idu na koncert.

O imenu benda raspravljalo se i prije. U konzervativnim krugovima, naravno. Od samih početaka konzervativne udruge povezuju ih sa "sotonizmom i kvarenjem mladeži", a vjerovalo se i da je naziv benda akronim za Knights in Satan's Service, Kinder SS te Kids in Satan's Service. Ipak bend je sva ta nagađanja odbacio.