FOTO Ljubav je na selu: U showu se tukli, a sad su dobili kćerku

Foto: Press

JOŠ DVA para iz dokumentarne sapunice "Ljubav je na selu" nedavno su postali roditelji.

Da popularna emisija farmerima i farmericama uistinu pomaže u pronalasku srodne duše, gledatelji su se mogli uvjeriti već nebrojeno puta kroz šest sezona. I dok gledatelje uskoro, od 3. listopada, u 21.10 sati, očekuju novi kandidati koji su spremni uhvatiti svoju Amorovu strelicu, lanjski su već 'debelo' zaljubljeni, vjenčani i postali roditelji.

Prošla sezona bila je po mnogo čemu posebna, ali cijelu emisiju okrunile su zaruke između farmera Mihaela Sklizovića i Sare Hrnčić. Mihael je crnokosu Saru zaprosio pred kamerama i voditeljicom Marijanom Batinić, a Sara je, naravno pristala. Danas Mihael i Sara imaju sinčića Bornu starog osam mjeseci, a mladi roditelji zahvalni su što ih je baš "Ljubav je na selu" spojila.

"Zahvaljujući showu "Ljubav je na selu" upoznali smo se i zaljubili. Sada živimo zajedno i imamo malog sina Bornu s kojim uživamo i uz kojeg u našem domu vlada prava obiteljska atmosfera. Još se nismo vjenčali, ali u budućnosti svakako planiramo svatove", otkrila je Sara.

A sjećate li se pete sezone kada je otkačena 'atipična' Ličanka s piercinzima i tetovažama, 22-godišnja Dragana Vojnović, ugostila Nemanju Blanuša te s njim vodila 'bitke'? Tada su se svađali kao pas i mačka te ga je Dragana jednom prilikom čak i otjerala sa svog imanja, pa nitko nije vjerovao da će baš on biti taj koji će joj ukrasti srce. No, bilo je baš tako. Dragana i Nemanja su se vjenčali početkom ove godine, a prije četiri mjeseca život im je obogatio nova članica obitelji, kćerkica Sara.

"Nema se tu što puno reći. Da nije bilo 'Ljubav je na selu' tko zna bismo li Dragana i ja bili zajedno, a kamoli postali roditelji. Sretan sam što je ispalo baš ovako da nas je ova emisija spojila i što sam postao sretni tata, rekao je Nemanja.

Osim njih, i Mato i Nikolina Smolčić postali su roditelji dvoje djece, Stjepan i Nikolina Pavlić imaju dvoje, a Tomislav i Karolina Copić, imaju jedno dijete. I nova, sedma sezona dokumentarne sapunice "Ljubav je na selu", pomoći će farmerima i farmericama da pronađu ljubav, a već se šuška da se i ove sezone dogodila ljubav.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.