FOTO Ljubiteljica mode i odmora u Hrvatskoj: Tko je fatalna Danica koja je zavela srpskog princa?

Foto: Instagram

ONA JE slobodoumna umjetnica koja voli vrijeme provoditi na putovanjima po Europi, a on je član srpske kraljevske obitelji. Srpska javnost već danima budno prati vijesti o zarukama princa Filipa i Danice Marinković.

Da su se zaručili objavljeno je na stranicama srpske kraljevske obitelji, uz fotografiju para kako nasmiješeni silaze niz stepenice beogradske palače.

"Njihova kraljevska visočanstva prestolonasljednik Aleksandar, princeza Katarina i princeza Marija da Glorija od Orleans-Braganza priopćili su javnosti da se nj.k.v. princ Filip zaručio gospođicom Danicom Marinković.", stoji u priopćenju kraljevske obitelji.

Princ Filip ranije je govorio da bi se volio jednog dana vratiti u Beogradi oženiti Srpkinjom, a po svemu sudeći ta će mu se želja ispuniti. Kraljevska obitelj tijekom postojanja Jugoslavije živjela je u egzilu, a 2001. vratili su se u Beograd.

Filip je studirao financije u Londonu, a njegova zaručnica kći je slikara koji je radio sa svjetski poznatom dizajnericom Roksandom Ilinčić. Kao i njen budući suprug, i ona je studirala u Londonu, a danas se bavi grafičkim dizajnom.

Da je predodređena za život princeze svjedoče njene fotografije s društvenih mreža, na kojima uglavnom uživa na odmorima po Italiji i Hrvatskoj. S obzirom na to da njen muž nema obveze poput britanskih kraljevića, u budućnosti će se moći nastaviti baviti grafičkim dizajnom i odijevati kako želi.

Britance koji su se raspisali o budućem kraljevskom paru posebno je oduševilo to što je za fotografiranje za objavu zaruka odabrala cvjetnu haljinu iz Topshopa čija je cijena oko 450 kuna. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.