FOTO Meg Ryan i Billy Crystal našli se 30 godina nakon "Kad je Harry sreo Sally"

Foto: Columbia Pictures

ZVIJEZDE popularne romantične drame Kad je Harry sreo Sally (When Harry Met Sally) našle su se prije nekoliko dana povodom 30. obljetnice prikazivanja filma.

Billy Crystal susreo se s glavnom glumicom Meg Ryan i redateljem Robom Reinerom u četvrtak na festivalu TCM Classic Film u Hollywoodu, a komičar je ispričao i neke zabavne detalje o poznatoj sceni orgazma.

Embed from Getty Images

U toj sceni romantične drame iz 1989. godine, u kojoj Ryan i Crystal glume prijatelje koji postaju ljubavnici, Sally demonstrira Harryju kako žene mogu uvjerljivo glumiti orgazme. 

Dok jedu u punom restoranu, Sally hini orgazam, što isprovocira pamtljivu reakciju jedne gošće restorana (koju je glumila Estelle Reiner, redateljeva majka) koja kaže: "Ja ću isto što i ona." 

Crystal i Ryan sjedili su s princezom Dianom na projekciji filma u Londonu 1989. godine, znajući da je javnost svjesna scene, ali sigurni da princeza nije.

Embed from Getty Images

"Bili smo na balkonu, u prvom redu na balkonu na Leicester Squareu, i svi u orkestru, kad je scena počela, pomaknuli su se i okrenuli da vide kako će ona reagirati", rekao je Crystal. "E, da, smijala se", prisjetio se. "Bilo je sjajno."

Embed from Getty Images

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.