FOTO Ovaj Srbin je jedan od nasljednika britanske krune, a živi kao sav običan svijet

Foto/Screenshot: Facebook/YouTube/Alo.rs

SRPSKA kraljevska obitelj, dinastija Karađorđević, u posljednje vrijeme je jako aktualna  u srbijanskim medijima zbog "kraljevskih" vjenčanja koje potomci kralja Petra priređuju u Srbiji. Iako većinom žive u inozemstvu, srpski prinčevi žene se u Srbiji, i u tim prilikama komuniciraju s medijima.

Princ Aleksandar Karađorđević, nesuđeni nasljednik srpske krune, aktivan je na Facebooku, kao i njegova djeca. 

Medijima je u posljednje vrijeme najzanimljiviji upravo princ Đorđe, sin princa Tomislava, koji se nedavno oženio Britankom Felon, a vjenčanje se odvilo također u Beogradu.

Đorđe Karađorđević odrastao je u Velikoj Britaniji, i živio je sasvim običnim životom. Radio je u McDonaldsu, na benzinskoj pumpi i kao dostavljač sve dok nije završio fakultet i počeo raditi kao programer. Kada dođe u Srbiju voli koristiti javni prijevoz jer se tako najbolje osjeća, te često naglašava da voli živjeti normalan život iako je pravi princ.

Đorđe je, kao i ostatak obitelji Karađorđević, daljnji rođak britanske kraljice Elizabete i njezin nasljednik. Doduše, tek 103. po redu.

"Otac me vodio na britanski dvor. Upoznao sam kraljicu Elizabetu, koja je divna osoba, i saznao da sam na 103. mjestu liste njenih nasljednika. U Engleskoj sam se viđao sa članovima naše obitelji, jer je moj brat od strica Aleksandar Karađorđević često dolazio kod nas. Izgradili smo opušten odnos. I danas ja našeg kralja Aleksandra Drugog oslovljavam sa "gdje si brate" i lupim ga rukom po ramenu. Njegovima sinovima, kraljeviću Petru, Filipu i Aleksandru, ja sam stric, mada su stariji od mene. Imamo odlične odnose, u stalnom smo kontaktu preko interneta - otkrio je princ srbijanskim medijima prije nekoliko godina.

15. srpnja oženio se u Beogradu, a fotke s vjenčanja na svom Facebooku objavio je princ Aleksandar.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.