FOTO Ovako je posrnula Amanda Bynes izgledala na vrhuncu slave

Foto: Press

36-GODIŠNJA Amanda Bynes u svojim je dječjim i tinejdžerskim danima ostvarila slavu o kakvoj su mnoga djeca sanjala. Bila je najpopularnija teen zvijezda televizije i Hollywooda, a filmovi u kojima je imala glavnu ulogu gledaju se i danas, 20 godina nakon što su snimljeni.

Prekid skrbništva pa ponovno problemi

Njeni problemi počeli su prije više od deset godina. Postala je ovisna o drogama, radila je incidente, čak je i izazvala požar u jednom restoranu u kvartu. To je bila kap koja je prelila čašu te je Amanda završila u pritvoru i stavljena je pod skrbništvo.

Prošle godine je sud odlučio da "skrbništvo nad osobom više nije potrebno" stoga je ono ukinuto. Ni godinu dana kasnije - Amanda je prošlog vikenda gola lutala ulicama Los Angelesa. Mahala je automobilima, a potom sama pozvala 911. Stavljena je na psihijatrijsko promatranje.

Sjećate li se njezinih uloga?

Amanda je svoje prve glumačke korake napravila na dječjem programu Nickelodeon. Imala je i vlastiti TV show pod nazivom The Amanda Show. 

Veliki debeli lažljivac (Big Fat Liar), Sve što djevojka može poželjeti (What a Girl Wants), Ona je najbolja (She's the Man) samo su neki od filmova u kojima je Amanda glumila, a postali su hit. Posljednji film u kojem je glumila bio je Cura na lošem glasu (Easy A) iz 2010. godine. 

Pogledajte kako je Amanda tada izgledala, na vrhuncu svoje slave.

Veliki debeli lažljivac (2002.)

Sve što djevojka može poželjeti (2003.)

Ona je najbolja (2006.)

Cura na lošem glasu (2010.)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.