FOTO Ovo je Justin Bieber, ulazi u luksuzni hotel na Beverly Hillsu

Foto: Profimedia

Paparazzi su snimili pjevača Justina Biebera na Beverly Hillsu dok je ulazio u luksuzni hotel. Njegova modna kombinacija i izgled opet su privukli poglede.

Justin je u hotel ušetao sa šeširom na glavi, zapuštene brade i duže kose. Nosio je potkošulju, bokserice koje su se jasno vidjele te hlače koje je spustio ispod stražnjice. 

Ovakvo odijevanje je stil Justina Biebera već dulje vrijeme.

On je uvijek u ležernom izdanju, a Hailey sređena

Dok njegova supruga Hailey Bieber uvijek pazi na outfit, on se time, čini se, pretjerano ne zamara. Gotovo uvijek kad negdje idu ona je sređena od glave do pete, a on - u trenirci, papučama i s kapom na glavi.

Prošle godine internetom su se proširile njihove fotografije na kojima Hailey šeta ulicom u uskoj crvenoj haljini, u štiklama, našminkana i s punđom na glavi. Iza nje je Justin - u trenirci i crocsicama. 

Fotografije su izazvale brojne komentare. "Idemo probati pogoditi tko od njih zna gdje ide", "Idu li oni uopće na isto mjesto", "Zašto barem nije obuo crvene crocsice", "Voljela bih vidjeti kako izgleda kad se njih dvoje spremaju", šalili su se korisnici društvenih mreža.

Nedugo zatim iznenadili su fanove i modno su se uskladili na US Openu. Točnije, ne samo uskladili već su se odjenuli identično.

Inače, Hailey i Justin u braku su od 2018. godine, a ona bi uskoro trebala roditi njihovo prvo dijete.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.