FOTO Ovo su najluksuzniji stanovi na svijetu - i uopće nisu skupi kao što biste očekivali

Foto:EmaarProperties

DOWNTOWN VIEWS novi je kompleks luksuznih stanova udaljenih samo 500 metara od najvećeg shopping centra na svijetu u Dubaiju.

Centar se proteže na preko milijun kvadratnih metara i sadrži 1200 trgovina, a privlači 90 milijuna kupaca godišnje. Otvoren je 2008. godine, a unutar njega možete posjetiti i akvarijum, podvodni zoološki vrt, kino ili pak klizalište.

Nekretnine predstavljene u Harrodsu u Londonu uživaju direktan pristup shopping centru Dubai putem 500 metara dugačkog mosta koji se proteže od podijuma tornja. Većina stanova dolazi opremljena s hodajućim ormarima, savršenim za spremanjem robe kupljene kod susjeda Diora, Fendija ili Guccija.

Preko 400 jednosobnih, dvosobnih i trosobnih nekretnina smještene su u novom tornju Downtown Views koji broji 55 katova, a dizajnirala ih je tvrtka Emaar Properties.

"Prvoklasna lokacija u srcu Dubaija, direktan pristup shopping centru, spektakularan pogled i kvaliteta sadržaja u objektu, ključne su značajke koje izdvajaju Downtown Views od ostalih nekretnina i čine ga prepoznatljivim objektom u našem portfoliju", izjavio je Ahmad Al Matrooshi, direktor tvrtke Emaar Properties.

Stanovi se mogu rezervirati u Harrodsu u Londonu, a već je preko 30 ljudi na listi čekanja. Tako bi vas dvosoban stan od 92 kvadratna metra koštao 430.000 funti, dok bi vas četverosoban penthouse od 302 kvadratna metra koštao 1,83 milijuna funti, piše Daily Mail.

Najjeftiniji je jednosoban stan čija se cijena kreće već od 290.000 funti. 

Pročitajte više