FOTO Pet genijalnih kuća iz serija, u kojoj od njih biste voljeli živjeti?

Screenshot: YouTube

OSIM radnje i dobrih likova, ono što nas nekim serijama barem podsvjesno privlači njihovi su spektakularni interijeri. Readers Digest pobrojio je najljepše kuće - neke stvarne, a neke izgrađene za potrebe snimanja - u kojima bi život, barem ovako na prvi pogled, bio pravi san.

Kuća Madeline Mackenzie u "Velikim malim lažima"

Smještena na idiličnoj obali Montereya u Kaliforniji, serija "Male velike laži" prepuna je ogromnih kuća na plaži, a s obzirom na to da su glavni protagonisti dubljeg džepa, one su i sjajno dizajnirane. To se u prvom redu odnosi na kuću problematične Madeline (igra je Reese Witherspoon) koja je zapravo smještena u Malibuu. Prava kuća ima sedam spavaćih soba, osam kupaonica i terasu koja pruža nevjerojatan pogled na ocean. Navodno je rado i često iznajmljuju i zvijezde.

Kuća Jaya i Glorije Pritchett u "Modernoj obitelji"

Moderna kuća u "Modernoj obitelji" ima jedan kat i šareno uređenje koje, smatraju mnogi, sjajno odražava Glorijin karakter (glumi je Sofia Vergara). Prostrana, topla i s dvorištem iz snova, sadrži i bazen, omiljeno okupljalište vesele obitelji.

Kuća Tonyja Soprana u "Sopranosima"

Vrijednost ove kuće je od emitiranja "Sopranosa" udvostručena, a nedavno je opet stavljena na tržište i trenutno vrijedi 3,4 milijuna dolara. Prostrana kuća u New Jerseyju ima veliku blagovaonicu, četiri spavaće sobe, vanjski bazen i slavni prilaz koji je godinama bio dio najavne špice serije.

Kuća Bree Van de Kamp u "Kućanicama"

Wisteria Lane, imaginarna ulica u kojoj se odvija radnja "Kućanica", puna je udobnih, obiteljskih domova među kojima svakako najviše stila ima onaj u vlasništvu Bree Van der Kamp (igra je Marcia Cross). Pozornost, dakako, najviše privlači prostrana kuhinja u kojoj Bree priprema svoja slavna jela.

Vještičja kuća u "Američkoj horor priči"

Iako je u seriji u vlasništvu vještica, ova kuća u blizini New Orleansa prava je elegantna vila s visokim stropovima, dramatičnim stubištima i spektakularnim lusterima. Pravo ime joj je Buckner Mansion, turistički posjeti nisu mogući, ali je naslikavanje ispred nje postalo jako popularna praksa.