FOTO Pjevačica ET-ja pismeno otkazala suradnju, a kao razloge navela mobing i isplatu na crno

Foto: Index/Sara-Elena Menkovska

NAKON što je Adonis Ćulibrk Boytronic najavio tužbu protiv, sada već bivše pjevačice ET-ja, Sare-Elene Menkovske, ona je Indexu proslijedila fotografije za koje tvrdi da dokazuju da je 25. kolovoza Ćulibrku dala otkaz na mjesto pjevačice ET-ja.

Fotografije prikazuju dokument u kojemu Sara-Elena navodi razloge zbog kojih otkazuje suradnju s grupom ET. 

"Ja Sara-Elena Menkovska ovim putem dajem otkaz na mjesto pjevačice ET benda", stoji u dokumentu koji je prema potvrdi iz poštanskog ureda poslan 25. kolovoza.

Kao razloge otkaza Sara-Elena navodi: "neprofesionalan odnos, nehuman odnos (mobing, verbalno i fizičko maltretiranje, oduzimanje ljudskih prava, ponižavanje, vrijeđanje, omalovažavanje, ismijavanje, zadiranje u privatnost, vrijeđanje članova moje obitelji, zabrana govora, ogovaranja i širenja laži), nedovoljno informiranje, isplata honorara na crno, nedovoljan broj angažmana (nedovoljna financijska sredstva za osnovne životne potrebe)".

Podsjećamo, nakon što je Sara-Elena u medije izašla s informacijom o otkazivanju suradnje s grupom ET, Adonis Ćulibrk je poslao priopćenje u kojemu tvrdi da je Menkovska kriva za raskid ugovora jer "nije ispunila osnovne obveze" i zaprijetio tužbom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.