FOTO Pogledajte kako danas izgleda blogerica koja se nije depilirala dvije godine

Foto: Instagram

KAD je fitness blogerica Morgan Mikenas sa svojih sedam tisuća pratitelja na Instagramu podijelila fotografije svojih dlakavih nogu i pazuha, gotovo da nije bilo medija na svijetu koji ih nije objavio. Morgan je željela potaknuti ljude da prihvate svoju prirodnu ljepotu, no nekima su njene fotke i dalje problematične.

Uskoro će se napuniti dvije godine kako je Morgan iz kuće izbacila britvicu i preparate za depilaciju, a ona sigurnije nego ikada objavljuje fotografije bez uređivanja. Kako se bavi bodybuildingom, na fotografijama s treninga jasno se vide dlačice na njenim bedrima te ispod pazuha.

Kad je Morgan imala 11 ili 12 godina na tjelesnom su joj se rugale druge djevojčice zbog njenih dlakavih nogu, nakon čega je pobjegla kući i pitala mamu može li je naučiti kako se briju noge. Godinama je brijala noge, a onda je odlučila prestati.

"Postoji više razloga zašto sam to odlučila, oduzimalo mi je previše vremena. Predugo je to sve, tuširanje, brijanje svega, pranje kose, pranje tijela... Jednostavno jednog dana sam rekla da to više neću raditi. Kad su dlačice narasle shvatila sam da je to zapravo jako ugodno, prilično su meke. Kad se brijete dlačice su kratke i bockave pa je to još jedan razlog zašto se sad ne brijem", ispričala je.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.