FOTO Pogledajte kuću koju je slavna influencerica prodala čim je objavila oglas

Foto: Instagram

MODNU influencericu Aimee Song na Instagramu prati 5,5 milijuna ljudi, dok na YouTubeu ima 375 tisuća pretplatnika. Osim svojih odjevnih kombinacija, s njima je dijelila i proces uređivanja kuće koju je kupila 2016. godine.

Aimee je prije blogerske karijere studirala dizajn interijera pa je uređenje kuće sama osmislila, a iako se jako ponosila domom koji je sama kupila, nakon četiri godine i pandemije koju je provela u njemu, zaključila je da je vrijeme za nešto novo.

"Ne mogu vjerovati da se moja prva kuća prodala tako brzo. Mislila sam da će trebati nekoliko mjeseci, no oglas sam objavila prije dva tjedna i odmah smo našli kupca koji se odmah želio useliti. Bilo je nadrealno i gorko-slatko prodati je jer sam uložila puno ljubavi i truda u njenu renovaciju s mojim tatom i pretvaranjem nje u svoj dom. Drago mi je što sam mogla uživati u ovoj kući i cijeniti je kao što nisam mislila da je moguće zbog pandemije. Zbog karantene zavoljela sam ovu kuću još više i zauvijek ću cijeniti uspomene iz nje", napisala je sredinom kolovoza.

U međuvremenu se posvetila uređenju nove kuće, no na društvenim mrežama objavila je puno dosad neviđenih kadrova sad već bivšeg doma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.