FOTO Šerbedžija zašprehavao princa Charlesa, Janica i Elin Kostelić zablistale

Foto: HINA/PIXSELL/POOL/Igor KRALJ/Goran Mehkek

CHARLES, princ od Walesa, prisustvovao je proslavi 70. obljetnice British Councila u Hrvatskoj u Muzeju za umjetnost i obrt, na kojoj su se okupili brojni hrvatski uglednici.

Charles je sa suprugom Camillom došao u dvodnevni posjet Hrvatskoj, a na proslavi je čestitao British Councilu na sedam desetljeća rada u Hrvatskoj, poželjevši da im i narednih sedam desetljeća bude tako uspješno.

"Čestitam British Councilu na svemu što je postigao u posljednjih sedam desetljeća, pružajući mogućnosti mladim Hrvatima i pomažući u stvaranju prijateljstava između Hrvatske i Britanije. Neka i sljedećih sedamdeset godina bude tako plodonosno", rekao je.

"Ne mogu vam opisati kako mi je drago da sam vam se večeras mogao priključiti", rekao je obraćajući se direktoru British Councila Conoru Snowdenu i brojnim javnim osobama iz Hrvatske okupljenima na proslavi. Među njima su bili glumci, sportaši, glazbenici, ljudi iz poslovnog svijeta i medija.

Princ se srdačno pozdravio i zadržao u kratkom razgovoru s hrvatskim glumcem Radom Šerbedžijom.

Na proslavu je došla i obitelj Kostelić, Janica, Ivica i njegova supruga Elin. Janica je zablistala u zeleno-plavoj čipkastoj haljini, dok je Elin za svečanost izabrala potpuno crno izdanje.

Proslavljeni pijanist Maksim Mrvica družio se s Matijom Dedićem i Đurđom Tedeschi.

Među uzvanicima je bio i dizajner Ivica Skoko čiju je kreaciju nosila Kolinda Grabar Kitarović tijekom svečane večere s Charlesom i Camillom u ponedjeljak. Iako je njen ružičasti kompletić izazvao salve kritika, Skoko je na Facebooku napisao da je on zadovoljan suradnjom.

Na prijem u MUO došla je i Josipa Lisac, ali i drugi uzvanici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.