FOTO Šest tjedana je uporno prosio svoju curu, ona nije ni trznula

Foto: Facebook

DVADESETTROGODIŠNJI Colton Vaters iz Kanade na nesvakidašnji je način zaprosio svoju djevojku. Šest tjedana ju je tajno prosio, a da ona to nije primijetila. 

"Napokon mogu ovo podijeliti sa svima! Ovako sam zaprosio Danielle. Prsten sam kupio prije otprilike pet mjeseci, znajući da je želim zaprositi, ali nisam imao pojma kako to učiniti. Tako sam započeo smišljati načine. Znao sam da želim sve dokumentirati i da bude zabavno, no imao sam na umu i da je to trenutak koji mora biti romantičan. Kako zaprositi na humorističan način, a da to ne postane šala? Bilo je frustrirajuće razmišljati o tome jer je to veliki trenutak i ne želite pogriješiti!" napisao je Colton na svom Facebook profilu.


Colton je inspiraciju pronašao u Ediju Okoru, koji je na isti način zaprosio svoju djevojku.

"Sve se to promijenilo kada sam vidio objavu o tajnoj prošnji. Edi je snimio fotografije svoje zaručnice s prstenom na istoj fotografiji, a da ona to nije primijetila. Ta mi se ideja jako svidjela. Počeo sam nositi prsten sa sobom gdje god sam išao i fotografirao što sam više mogao, a da ona ne primijeti. Također sam ga ostavljao po kući", napisao je Colton na svom profilu.



Naposljetku, svoju ljubav je direktno zaprosio bez smicalica i to podijelio s prijateljima na društvenim mrežama.

"Rekla je da!", otkrio je.


"Sve se odvilo po planu i preporučujem ovo svima koji planiraju postaviti veliko pitanje u skorijoj budućnosti. Ovo je cool način da prošnja bude zabavna i bez stresa", zaključio je Colton.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.