FOTO Stan u Zagrebu u kojem su živjeli Iva Šarić i Jerko Leko prodaje se za 720.000 €

Foto: Index Oglasi/ Marko Lukunic/PIXSELL

NA INDEX OGLASIMA osvanuo je oglas za prodaju stana od 245 kvadrata u zagrebačkoj Vinogradskoj ulici u kojoj su živjeli Iva Šarić i Jerko Leko. Stan se prodaje za 720.000 eura.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, prodaje ga Iva, a stan je navodno Leko nakon razvoda ostavio bivšoj supruzi s kojom ima dvoje djece.

Stan ima sobu s velikim kino platnom, saunom, jacuzzijem, tri spavaće sobe, veliku kuhinju, prostrani dnevni boravak i veliku terasu s pogledom na obližnju šumu Jelenovac.

"Vinogradska ulica, izuzetno mirna lokacija u blizini park šume Jelenovac. Novije građena zgrada (2007. god.). Prekrasan komforan četverosoban stan u prizemlju stambene površine 233m2, sa spremištem na katu površine 13m2 (6.5), 2 parkirna mjesta 24m2 (6)", navodi se u oglasu koji možete pogledati OVDJE.

Podsjećamo, Iva i Leko razveli su se 2018. godine. Njihova ljubavna priča započela je 2008. godine, samo nekoliko mjeseci nakon što je Jerko Leko, tada 28-godišnji igrač AC Monaca, prekinuo vezu s bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković. Roditelji su dvojice sinova, Carlosa i Leona.

Bivša manekenka danas je zaručena za sedam godina mlađeg nogometnog reprezentativca Brunu Petkovića s kojim je 2021. godine dobila sina Adriana. 

Index Oglasi
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.