FOTO Vanja Halilović maskirala se u seksi policajku, jedan fan napisao joj ljubavno pismo

Foto: Instagram

POVODOM "Noći vještica" Vanja Halilović maskirala se u seksi policajku, a fotku je objavila na Instagramu te oduševila svoje pratitelje.

"Ruke u zrak", napisala je Vanja na engleskom ispod fotografije koja joj je osigurala mnogobrojne lajkove i riječi hvale.

"Volio bih da me privede ovakva policajka", "predivna", "najljepša", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

No jedan njezin fak bio je posebno inspiriran te joj napisao pjesmu. "Kada bih te opisivao nekom drugom, teško da bi on shvatio i uvidio kolikom ljepotom ustvari ti zračiš. Ta predivna kosa tvoja koja je nekako najljepša dok ju povjetarac nosi, te okice najdivnije koje kad bi me ugledale ujutro pri buđenju bih se osjećao kao najsretnija osoba na svijetu, to lice koje ne mora biti zaštitno nikakvog proizvoda ili časopisa da bi se meni svidjelo, taj osmijeh kojim osvajaš mnoga srca, a posebno moje. Ta vedrina kojom ti zračiš i činiš da se osobe pored tebe osjećaju posebno, usrećuješ mnoge, a posebno bi mene. Lijepo je što postojiš i što si se rodila u vrijeme kad i ja, da ti se mogu diviti, da mi samim svojim postojanjem uljepšaš dan, večer, život", poručio joj je pratitelj koji sebe naziva džentlmenom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.