FOTO Vanja Rupena posjetila Hrvatsku: U 40. godini izgleda bolje nego ikad

Foto: Instagram

BIVŠA Miss Hrvatske Vanja Rupena već dulje živi u Italiji gdje se posvetila obitelji, a u Hrvatsku navraća tek povremeno.

Jedan od njenih rijetkih posjeta zabilježio je Dalibor Petko koji je na Instagramu objavio fotku na kojoj se druži s Vanjom i Nives Celzijus

"Divno je kad se skupi ista ekipa nakon deset godina. Cure moje, kao da smo jučer vježbali za Opatiju. Prijatelji zauvijek", napisao je Petko uz fotografiju.

Njih troje su prije punih deset godina u ovom sastavu vodili drugu finalnu večer 12. Hrvatskog radijskog festivala u Opatiji, a Vanji je to bila prva voditeljska uloga.

Kako je Petko naveo na Instagramu, ovo im je bio prvi ponovni susret, a sudeći prema fotografijama, ekipa se dobro razumije i deset godina kasnije. 

"Ima ljudi koje ne vidiš godinama, a onda kad se sretnete kao da ste se jučer vidjeli. Takva je moja Vanja", zaključio je voditelj. 

Vanja se dugo bavila manekenstvom u Italiji, a nakon rođenja sina Giovannija kojeg je 2012. dobila sa suprugom Raffaeleom posvetila se obitelji.

Iako joj je danas 39 godina, Vanja i dalje izgleda jednako mladoliko kao kad je prije 12 godina zaradila titulu najljepše Hrvatice.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.