Fotografima u Veneciji sigurno nije dosadno s Clooneyjem, ove fotke su dokaz

Foto: Profimedia

Holivudski glumac George Clooney ovih dana oduševljava svakim svojim pojavljivanjem na 81. filmskom festivalu u Veneciji, gdje je stigao kako bi s Bradom Pittom promovirao njihovu novu akcijsku komediju Wolfs.

Ako je suditi prema fotografijama, Clooney je uvijek nasmijan i dobro raspoložen, a spreman je i zabaviti sve ljude oko sebe. Nije uštogljen i ne razmišlja kako će izgledati na fotografijama.

Javnost su nasmijale i fotke njega i Brad Pitta kako se ludo zabavljaju na crvenom tepihu, a u jednom trenutku su, čini se, čak i zaplesali i zabavili sve prisutne, a najviše fotografe koji su se nalazili iza njih. 

Jedan od fotografa je pao, a Georgeova gesta sve je oduševila

U trenutku kada je George pozirao sa suprugom Amal, jedan od fotografa je pao dok ih je snimao, a glumac mu je pritekao u pomoć. 

Clooney je fotografu pomogao da se pridigne, a Amal je stajala pored njega. Nakon toga glumac je odlučio popraviti raspoloženje fotografu, pa je uzeo njegov fotoaparat i pridružio se fotoreporterima s druge strane crvenog tepiha i počeo fotografirati. 

Njegov potez oduševio je prisutne, a fotke na kojima glumac prati događanje s ozbiljnim izrazom lica i okružen nasmijanim fotografima obišle su svijet. 

Clooney i njegov kolega Brad Pitt također su privukli poglede svojih obožavateljica kada su prošetali Venecijom u elegantnim odijelima, a provozali su se i venecijanskim kanalima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.