Fox: Sve smo dogovorili i zna se već tko je pobjednik showa Hrvatska traži zvijezdu!

U DRUGOJ live emisiji kandidati showa Hrvatska traži zvijezdu otpjevali su neke od najljepših hrvatskih ljubavnih pjesama. Među Top 11 su nastupili sljedeći kandidati: Zoran Mišić, Matej Miličić, Manuela Svorcan, Barbara Dautović, Bojan Jambrošić, Nikolina Kovačević, Iva Ušalj, Sementa Rajhard, Anđela Poljak, Carla Belovari i Duško Šarić. U sljedeći krug nisu prošle Anđela Poljak i Manuela Svorcan. Glazbena tema treće live emisije će biti "sexy".

"Čekaj malo, jel` ona već ima ugovor s vama?"

Prva je večeras pred žiri i publiku izašla Nikolina Kovačević, koja je otpjevala Gibonnijevu pjesmu "Tempera". "Bez afektiranja si to izvela, lijepo, smireno. Sad treba paziti i na ostale stvari, a ne samo na pjevanje, jer pjevati znate svi", rekao joj je Tony. Jelena je pohvalila Nikolinin večerašnji izgled. "Ja sam impresioniran rekao je Fox", koji se složio s Jelenom i rekao kako je zamijetio malo treme na Nikolininom licu, ali je nije čuo u njenoj izvedbi. "Čekaj malo, jel` ona već ima ugovor s vama?", pitao je Tony Foxa koji nije prestajao hvaliti "hrvatsku Amy Winehouse".

"Ovo je inače teža pjesma za pjevati, ali ti si prošla kroz nju k`o brzi vlak"

Iva Ušalj je zapjevala "Srebrni" Anđe Marić i grupe Flare. "Iznenadilo me zapravo koliko si finija, koliko si nježnija", rekla je Jelena, dodajući kako je 16-godišnja Iva ovog puta bila "zrelija u donošenju pjesme". "Ona mi je k`o neko domaće Pinkče, vuče na Pink. Ovo je inače teža pjesma za pjevati, ali ti si prošla kroz nju k`o brzi vlak", rekao je i večeras slikoviti Fox. "Uspjela si me iznenaditi večeras. Ne moraš biti pobjednik da bi shvatio da je ovaj show samo prva stepenica", rekao je Tony, a potom upitao Ivu: "Da ti ponude neku komercijalniju pjesmu, što bi rekla?". "To je izazov. Naravno da bi rekla da", odgovorila je Iva na što je Tony zaključio: "To pokazuje da si dovoljno zrela za ovaj posao". Iz publike je Ivu gledao i Vedran Jagodić "Sexy", koji se nije mogao prestati smijati kad je Iva na Antonijino pitanje: "Kako ljubav?" odgovorila sa: "Gura".

"Kad krene prava karijera onda ostaje još sex, drugs & rock ´n´ roll"

Bojan Jambrošić je otpjevao pjesmu "Dužna si" Jacquesa Houdeka i oduševio žiri. "Kad krene prava karijera onda ostaje još sex, drugs & rock 'n' roll", mudro je zaključio Fox i pohvalio Bojanovu ekspresiju. "Ima pjevačica koje pjevaju `Ginem`, a smiju se cijelo vrijeme", rekao je Tony također hvaleći Bojanovu izvedbu. Kad je doznao da je Bojan sam birao pjesmu, Tony mu je rekao: "Molim te da i ubuduće sam u karijeri biraš svoje pjesme". Potom je Tony ustao sa svog mjesta, došao do Bojana i izljubio ga te mu čestitao. Puna hvale je bila i Jelena.

"Imam potrebu da nadograđujem nešto, al` ne znam s koje bi strane krenuo. Guzičicu sam već spomenuo"

Manuela Svorcan otpjevala je Vannino "Ledeno doba". "Hvala ti što si shvatila da možeš donijeti više od onog što si pokazala u prvoj emisiji", rekao je Tony, a potom pohvalio trud svih kandidata. "Baš sam se naježila", rekla je Jelena nakon Manuelinog nastupa. "Imam potrebu da nadograđujem nešto, al` ne znam s koje bi strane krenuo. Guzičicu sam već spomenuo", rekao je Fox. "O ne opet Fox, mislila sam da smo s tim završili", rekla mu je Antonija.

"Kad ga ovako vidiš, ne bi mu dao ovcu nacrtanu čuvat, al` kad propjeva..."

Gibonnijeva "Lipa moja" u izvedbi Mateja Miličića oduševila je Jelenu: "Ti jednostavno onima koji te slučaju donosiš osmjeh na lice. Gotova sam". "Iako ja nisam nikakvi modni guru, ovaj put ti je bolji styling. Prošli put ti je malo zakazao", rekao je Tony, a potom pohvalio Matejevu izvedbu i činjenicu da je "svjestan sebe". "Najvažnije je u ovom poslu donekle ostati normalan, iako ja nisam najsvjetliji primjer", zaključio je Tony. "Kad ga ovako vidiš, ne bi mu dao ovcu nacrtanu čuvat, al` kad propjeva...", rekao je Fox.

"Uvijek gledam tvoje lice"

"Vjerujem" Ivane Banfić otpjevala je Anđela Poljak. "Samo malo još sigurnije treba biti sve to zajedno. Inače dobro otpjevano", rekao je Tony. "Uvijek gledam tvoje lice zato što mi ima dobru izražajnost. Imaš tu sigurnost. Mislim da ti jako dobro stoji ta pjesma", rekla joj je Jelena. Voditeljica Antonija Blaće je potom kamere uputila u "zabinje", a njen kolega Marko Lušić je pokušao u upotrebu uvesti svoju hrvatsku inačicu backstagea - "zapozorje".

"Djeluješ k`o pravi Balkanac"

Zoran Mišić je otpjevao hit Opće opasnosti "Jednom kad noć (Bili smo jednom najbolji)". "Zakon! Ti si meni zakon! Pripazi na one letove i padove. Vidim da uživaš, vidim da te publika voli. Ali pripazi", upozorio je Tony Zokija na to da se ne umisli. "Ti djeluješ k`o pravi Balkanac meni. Ne u negativnom smislu", rekao je Fox, na što ga je Tony prekinuo i dobacio Zoranu: "Ti definitivno nisi Mišić koji se provlači kroz svaku rupu".

"Odakle si ti tako lijepa?"

Sementa Rajhard otpjevala je "Odjednom ti" Meritas i Massima Savića. Dok su ocjenjivali Sementu žiriju se pridružila mala Ema koja je poljupcem oraspoložila Tonyja. "Mene zanima, a vjerojatno i druge, odakle si ti tako lijepa?", pitao je Fox kojem večeras ni nakraj pameti nije bilo komentirati Sementino pjevanje. "Tako je Bog htio", odgovorila mu je Sementa.

"Kad nemam ovih životinja, skoro mi je došlo da je cipelom pogodim"

Carla Belovari je otpjevala "Ima jedan svijet" grupe Stijene. I Carli su obožavatelji na pozornicu bacali plišane igračke pa je Fox rekao: "Kad nemam ovih životinja, skoro mi je došlo da je cipelom pogodim". Potom je odlučio komentirati njeno pjevanje te je rekao da je na "bitchy" način odlučila pokazati što može. "Ima tamo jedna fotelja u backstageu na koju Fox legne i onda ja uzmem papir i olovku i zapisujem sve što kaže. Nije poanta u onome što kaže, nego u onome što ne kaže", objasnio je Tony zbunjujuće Foxove komentare. "Otišla si jednu stepenicu dalje od svih koji su dosad pjevali. Za klasu bolje od svega što smo večeras čuli", pohvalila je Jelena Carlinu izvedbu.

"Vokalno su svi ostali nadareniji od tebe, ali ono što ti imaš je da grizeš"

Duško Šarić je otpjevao pjesmu Borisa Novkovića "Tko sam bez tebe". Tony je pohvalio njegovu upornost i trud. "Vokalno su svi ostali nadareniji od tebe, ali ono što ti imaš je da grizeš i tvoja majka može biti ponosna", rekla mu je Jelena. "Ima neku dalmatinsku energiju koje nikad dosta i koja uvijek pali", zaključio je Fox.

"Nisi fejker, mene si skoro rasplakala"

Barbara Dautović otpjevala je pjesmu "Kosa" Nine Badrić, ali nije briljirala jer joj je zbog prehlade pucao glas. "Tvoja pojavnost i to kako prezentiraš svoje emocije nije umjetno i nisi fejker. Mene si skoro rasplakala", rekao joj je Tony. Skoro se rasplakala i Barbara, kojoj je teško pala činjenica da se na glasu osjetilo to da nije baš najbolje. "Publika pamti emociju", trudila je se umiriti Jelena, dok je Fox opet pokušao biti duhovit: "Ovo daje neki osjećaj da mi ipak nismo sve dogovorili kao što jesmo, a zna se tko je pobjednik".

I.M.
Foto: Borna Čavrag

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.