Frajer bez kojeg Kardashianke ne mogu obožava Hrvatsku: "Najbolje ljeto ikad"

Foto: Instagram

JORGE SERRANO je frizer i stilist najzaslužniji za besprijekorne frizure slavnih sestara Kardashian i Jenner, posebice majke Kris koja upravo zahvaljujući njemu u posljednje vrijeme pristaje na drastične promjene. On je, pak, pristao na ljeto u Hrvatskoj, i to mu je, priznao je na Instagramu, jedna od najboljih odluka u životu.

Na Jadranu boravi u društvu jedne od najbogatijih Bosanki, Sanele Jenkins i njezina 16 godina mlađeg dečka Ashera Monroea Booka. Uz uživanje u Svetoj Nedjelji na Hvaru, Serrano je posjetio Split i tamošnje glazbene festivale, a svratio je i do Korčule.

"Najbolje ljeto ikad... Obožavam grad Hvar", napisao je Serrano pored serije fotografija na kojoj pozira po udarnim hvarskim turističkim punktovima. "Život je dobar", hvali se uz fotografije iz Splita, na kojima je podijelio i dio atmosfere s otvorenja izložbe fotografija Jadrana Lazića.

Inače, Jorge je dugogodišnji prijatelj i suradnik slavnog klana Kardashian-Jenner. Radi im frizure za sve važne događaje i snimanja, a najbliži je s Kris Jenner, koja u nastojanjima da ostane medijski zanimljiva bespogovorno pristaje na njegove ekshibicije s kosom. Za Met Galu u New Yorku tako joj je osmislio plavu periku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.