Francuskinja o hrvatskim otocima: Pag je dobro mjesto ako si 18-godišnji Nijemac

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL/Shutterstock/TikTok

Tiktokerica iz Francuske koja je živjela u Hrvatskoj dvije godine na svom profilu objavila je video za sve one koji vole ljetovati na otocima. "Ako želite ići u Hrvatsku na ljetovanje, a ne možete odlučiti na koji biste otok otišli, ovaj video je za vas", započela je ovim riječima.

@madsabroad These are the best islands to travel to in Croatia. 🏝️ If you’re headed there this summer, enjoy :) Croatia is truly one of the best places I’ve ever traveled to and I’m so lucky to have called it home for 2 years 🫶🇭🇷 #croatia #traveleurope #hvar #travelcroatia #eurosummer #hrvatska ♬ original sound - Mads 🛸 travel in your 20s

Hvar

"Ako želite partijati, Hvar je za vas. Cijene su tamo više, ima dosta gužve, ali ima i mirnijih dijelova, poput Starog Grada, ako želite izbjeći užurbanost", objasnila je.

Vis

"Vis je udaljen tri sata trajektom od Splita i tamo se snimao drugi nastavak filma Mamma Mia. To je otok koji je tih i miran i ima predivnu prirodu", rekla je ova tiktokerica. "Moja preporuka je da posjetite Komižu."

Pag

"Ovdje ima puno mladih ljudi koji samo žele partijati u Novalji. Ako si 18-godišnji Nijemac, ovo je mjesto za tebe", našalila se. "Drugačiji je od ostalih dalmatinskih otoka, zrak je pomalo suh. Osobno nije mi najdraži otok", rekla je.

Brač

"Blizu je Splita i ima predivnu i poznatu plažu Zlatni rat. Odlično je mjesto ako volite pješačenje", objasnila je i dodala kako su joj se Bol i Milna jako svidjeli. "Malo je veća gužva, ali je mirnije od Hvara."

Mljet

Ovaj otok je, kako kaže, jako dugo bio na njezinoj listi želja. "Predivno je. To je nacionalni park koji ima jezero u sredini otoka i jako puno prirode", još jednom je naglasila da je oduševljena ljepotom ovog otoka. 

Korčula

Rekla je da Korčulu još uvijek nije posjetila, ali svi njezini poznanici koji su bili tamo kažu da je prelijepo. "Otok je miran. Ako idete u Dubrovnik, možete posjetiti Mljet i Korčulu jer se nalaze usput."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.