Frane Barbieri o odmoru sa Sanjom Duggan: Zajedno smo mi, uvijek smo zajedno

DANAS su se u medijima pojavile insinuacije o pomirenju supružnika Sanje Duggan i Frane Barbierija. Naime, Sanja i Frane su se u društvu prijateljice Fani Stipković usidrili u splitskoj Aci Marini, a kasnije su posjetili otok Brač. Budući da su djelovali opušteno i raspoloženo, krenule su pretpostavke o pomirenju lijepog para. Frane Barbieri za Index je komentirao njihovu navodnu obnovljenu ljubav. "Ma ne bih stvarno komentirao", rekao je.

"Zajedno smo mi, uvijek smo zajedno"

Nakon našeg pitanja jesu li supruga i on trenutno zajedno na odmoru, Frane je rekao: "Zajedno smo mi, uvijek smo zajedno". Cijelu priču komentirala nam je i Sanja.

"Frane i ja smo u odličnim odnosima, oduvijek smo odlični prijatelji i prvenstveno posvećeni roditelji malenog Lennona"

Nekadašnja manekenka otkrila nam je kako su ona i Frane u odličnim odnosima, bili i ostali. "Frane i ja smo u odličnim odnosima, oduvijek smo odlični prijatelji i prvenstveno posvećeni roditelji malenog Lennona. Svoj privatni život ne želimo, niti smo ikad željeli komentirati", zaključila je Duggan. Frane je nedavno u jednom intervjuu otkrio kako Sanja i on još uvijek nisu bili u Los Angelesu te su službeno još uvijek u braku.

Nakon prekida

I tada je većinu pitanja o svom privatnom životu nastojao držati za sebe. Nakon što se početkom godine iselio iz stana koji je dijelo sa Sanjom, poduzetnika su povezivali s Vanjom Halilović. Sanju su, s druge strane, povezivali s Igorom Maksimilijanovićem, s kojim se prije nekoliko mjeseci odmarala u Dubrovniku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.