Franka Batelić pokazala majicu koju je njezin sin odjenuo u vrtić: "Sve je jasno"

Foto: Instagram

Franka Batelić oduševila je pratitelje novom fotografijom svog sinčića Viktora.

Dječak je krenuo u vrtić, a pjevačica je pokazala kako se za tu priliku odjenuo. Nosio je kratke hlače, tenisice i dres s brojem 5, koji je nosio njegov otac Vedran Ćorluka, bivši hrvatski reprezentativac. Na dresu je napisano i dječakovo ime.

"Sve je jasno. Ovako u vrtić", napisala je Franka uz fotografiju. 

Isti dres ima i malena Greta

Franka je jednom prilikom pokazala da i njezina kćerkica Greta ima dres s brojem 5. Jednom ju je prilikom snimila kako naslonjena na mini gol prati utakmicu. "Tražimo tatu", napisala je tada pjevačica u opis Gretine fotografije. 

Ranije je Franka snimila Gretinu reakciju kad je na televiziji ugledala Vedrana Ćorluku. Greta je, nesvjesna da je ne može čuti, Vedrana uporno dozivala i približavala se ekranu. "Tata, tata", neumorno je vikala. Nakon što je Ćorlukino javljanje završilo te ga više nije mogla vidjeti, Greta se rasplakala. 

Podsjećamo, Vedran Ćorluka i Franka Batelić zaljubili su se 2012. godine na Zrću. Svoju su vezu potvrdili u javnosti šest mjeseci kasnije na božićnom koncertu, na kojem je Franka nastupala. Šest godina kasnije svoju su ljubav okrunili brakom, nedugo nakon toga na svijet je stigao njihov sinčić Viktor, a u studenom 2022. dobili su i drugo dijete, kćerkicu Gretu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.