Franka nakon ispadanja s Eurosonga: "Tužna sam i razočarana, ostavila sam dio sebe na pozornici"

Foto: Instagram/YouTube

NAKON što se ipak nije uspjela plasirati u finale Eurosonga pjesmom "Crazy", Franka Batelić oglasila se na društvenim mrežama.

"Hvala. Uživala sam u svakoj minuti ovog ludog iskustva i ostavila sam dio sebe na pozornici. Hvala za svaku poruku, svaki poziv, svako rame za plakanje kad bi postalo teško. Naravno da sam tužna i razočarana, ali dala sam sve od sebe i nadam se da ste ponosni. Sutra je novi dan, novo poglavlje, nova avantura. Draga prošlosti, hvala ti na lekcijama. Draga budućnosti, spremna sam. Volim vas sve jako puno", poručila je Franka.

Fanovi su joj u komentarima poslali brojne poruke podrške. "Bravo Franka!! Preponosni smo bili! Ni sekunde ne tuguj, ti si za nas pobjednica!", "Tko god te gledao morao je biti preponosan na sebe... Cijelo vrijeme si promovirala Hrvatsku, spremno odgovarala na pitanja, bila si savršena... Pjesmu si iznijela savršeno, predivno si izgledala... Pjesma je super... Nemaš zašto biti tužna... Stati na pozornicu, znaš da te gledaju miljuni ljudi... Bila si kraljica, budi preponosna na sebe i cijelu ekipu. Napravili ste super posao", bili su samo neki od komentara.

Franka je nastupila 12. u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, a najviše pozornosti među fanovima tog natjecanja privukla je svojom ljepotom. "Vjerujem da ona jede muškarce za doručak", komentirali su neki dok su je drugi prozvali "najljepšom natjecateljicom večeri". Nažalost, pjesma je ostala u drugom planu pa to nije bilo dovoljno za prolazak dalje.

>>>"Franka nije bila dovoljno ´crazy´, osvjetlati nam obraz dogodine treba ova pjevačica"<<<

>>>Što se događalo s Frankinim lijevim okom tijekom nastupa?<<<

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Eurosong ili Franku Batelić, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Eurosong, Franka Batelić.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.