Zvijezda Malcolma u sredini otkrila zašto je napustila Hollywood na vrhuncu slave

Foto: Profimedia

GLUMAC Frankie Muniz objasnio je zašto je napustio Hollywood baš u trenutku kad mu je karijera krenula sredinom 2000-ih.

Zvijezda Malcolma u sredini nedavno je progovorila za Fox News o tome zašto se odlučila maknuti iz središta pozornosti unatoč tome što je bio jedan od najbolje plaćenih tinejdžera u Hollywoodu. Muniz je rekao da je ubrzo nakon što je njegova hit serija Malcolm u sredini završila, krenuo u profesionalnu karijeru vozača trkaćih automobila, dok je u isto vrijeme bubnjao za indie bend Kingsfoil.

"Nekako sam nakratko napustio posao. Počeo sam raditi druge stvari. Utrkivao sam se automobilima. Pridružio sam se bendu. Bio sam posvuda na turneji. Otvorio sam neke tvrtke i doživio sam toliko nevjerojatnih stvari u svom životu, što me sada u ovom trenutku natjeralo da razmislim i pogledam unatrag i budem toliko zahvalan na iskustvu", rekao je bivši glumac.

Misli da mu je odluka da postane vozač utrka spasila život

Muniz je glumio u gotovo 20 filmova između 1999. i 2008., a u sljedećem desetljeću samo u sedam. Glumac je rekao da mu je odluka da postane vozač trkaćih automobila naposljetku spasila život jer previše dječjih zvijezda postaje žrtvama ovisnosti o drogama i alkoholu, pogotovo kada svjetla reflektora počinju slabiti.

"Mislim da je za mnoge ljude vjerojatno teško postići takav uspjeh u mladosti kada uvijek imate ljude koji vam govore: 'Oh, volim te' i svi vas žele svugdje", rekao je glumac.

"Mislim da mnogi ljudi pokušavaju osjećaj da su željeni, koji im nedostaje, nadomjestiti nečim drugim. I to je doista negativno za mnoge ljude. Ja sam uvijek bio super usredotočen na ono što trenutno radim jer sam uvijek želio biti najbolji u svemu što sam radio", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.