Frano Lasić otkrio kako je osvojio svoju 32 godine mlađu suprugu Milenu

Foto: Armin Durgut/Pixsell

FRANO LASIĆ (68) nedavno je u intervjuu za srpske medije progovorio o privatnom životu i roditeljstvu. Hrvatski glazbenik i glumac otkrio je kako je uspio zavesti svoju 32 godine mlađu suprugu Milenu, s kojom je u braku već sedam godina i zajedno imaju sina Nikolasa.

"Naravno da godine nisu samo brojke, godine donose zrelost, iskustvo, strpljenje, razumijevanje, ali i pokoju sijedu, no s godinama se čovjek treba sprijateljiti i uživati koliko je moguće u njima. Svako doba ima i svojih prednosti, kako divnih tako, naravno, i katkad teških trenutaka", naveo je za Blic.

"Trudio sam se osvojiti Milenu"

Dodao je kako je "život samo jedan i treba ga živjeti punim plućima i cijeniti". Glumac je otkrio i detalje o počecima svoje veze sa sadašnjom suprugom Milenom te opisao kako održavaju harmoniju u braku. 

"Trudio sam se osvojiti Milenu jer sam uvidio da je jedna kvalitetna, draga i lijepa osoba u pitanju. Puno priče, upoznavanja, druženja. Harmonija u braku održava se nekim zajedničkim dogovorima oko svih bitnih životnih stvari", izjavio je.

Podsjećamo, Lasić i srpska umjetnica dobili su sina krajem studenog 2020. godine. Vjenčali su se 2016. godine, a u vezi su prije toga bili tri godine. Milena se nedavno pohvalila i fotografijama s obiteljskog odmora, na kojima se vidi kako glumac uživa u igri sa sinčićem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.