Frontmen Begina otkrio zašto je odlučio napustiti bend: "Dva su razloga..."

Foto: IN Magazin

FRONTMEN domaćeg hrvatskog benda Begini Mario Budišćak otkrio je razloge zbog kojih se odlučio povući s glazbene scene i napustiti bend.

"Prvi razlog je moja obitelj koja je jednostavno bila dosta sa strane uz cijelu priču s Beginima. Puno rođendana sam propustio i više ih ne želim propustiti. A druga stvar je alergija koja me muči, od proljeća do 10. mjeseca i kad dođe koncert, ja ne mogu dati sto posto", rekao je u razgovoru za IN Magazin i dodao da je o odluci dugo razmišljao.

Teaser 6.4.

Suza zbog odlaska: frontman Begina o razlozima oproštaja od glazbe. Pratite IN magazin nakon Vijesti u 17 na NOVA TV. 📺

Objavljuje IN MAGAZIN u Četvrtak, 6. travnja 2023.

Otkrio planove za budućnost

Marijev nasljednik na mjestu frontmena u bendu još nije poznat.

"Oni će sami morati ili naći nekoga ili prepoznati osobu u formaciji jer su izuzetni glazbenici. Od tih 5 ljudi u bendu je pet pjevača, možda netko od njih nastavi tu priču."

Budišćak je otkrio i svoje planove za budućnost.

"'Poduzetnik sam već dugi niz godina, imam obrt, firmu koja uspješno posluje, preuzeo sam obiteljski biznis od oca'', rekao je.

''Da nije bilo Begina, tih putovanja, ne bih upoznao ni svoju prekrasnu suprugu Zoricu koja mi je jako promijenila život. I koja je imala strpljenja za izbivanja iz kuće. Ovim putem joj se zahvaljujem od srca", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.