Slovenac kojem su Hrvatice na nastupu parale košulju otkrio kakve mu poklone bacaju

Foto: Vita Orehek

BOJAN CVJETIĆANIN, frontmen slovenske glazbene senzacije, benda Joker Out, otkrio je kakve sve poklone dobiva od obožavateljica.

>>Tko su mladi Slovenci koji su u samo pet sati rasprodali solo koncert u Zagrebu

"Osim donjeg rublja, dobivamo dosta nekih igračaka, znači plišane igračke, te narukvice, sunčane naočale, pisma. Na binu nam bace pisma. Napisano, zatvoreno, lijepo baš pismo, kao pravo pismo. To je uvijek lijepo pročitati i dosta nekih stvari napišu, koje su, kako bih rekao, imaju snagu i dosta velik utjecaj na mene. Ja u svojoj torbici imam jedno pismo koje nosim sa sobom jer baš me dirnulo", ispričao je za IN Magazin.

"Sljedeća godina će biti još luđa"

Od nastupa na Eurosongu 2023. život im se u potpunosti promijenio, nastupaju diljem Europe, a tijekom koncerta u Hrvatskoj obožavateljice su im - parale košulje.

''Dosta toga smo naučili, iskreno. Naučili smo što znači ne spavati, što znači buditi se u tri ujutro za odlazak na avion ili vlak, što znači ne moći se istuširati odmah poslije bine. Dosta nekih novih stvari i sad vidimo da će sljedeća godina biti možda još luđa što se toga tiče. Tako da, evo, moramo još puno toga naučiti'', kaže Cvjetićanin. 

Pročitajte više