G-točka uopće ne postoji, a najbolji ženski orgazam se krije u pozi koja nije nimalo popularna

Foto: Instagram

ŽENSKI orgazam i kako do njega doći je svojevrsna misterija. Iako je uvriježeno mišljenje da najbolji orgazam pruža stimulacija G-točke izgleda da to uopće nije tako. 

Istraživanje koje su provele doktorice Nina Brochmann i Ellen Støkken Dahl dokazalo je da G-točka uopće ne postoji, barem ne u obliku u kojem se o njoj do sada znalo. Njihovo istraživanje kaže kako G-točka nije ništa drugo nego unutrašnji dio klitorisa. Brochmann i Dahl tvrde da je klitoris mnogo više od sitne kuglice na površini ženskog spolnog organa. On je samo vrh sante, odnosno maleni dio velikog i iznimno osjetljivog organa koji prodire duboko u zdjelicu žene. 

Kada je riječ o ženskom orgazmu, odnosno postizanju istog, istraživanja kažu da se intenzivan orgazam može postići u misionarskoj pozi, koja baš i nije najpopularnija. CAT poza, koja omogućava muškarcu da horizontalno penetrira u ženu, najbolja je za postizanje orgazma.

Muškarac se treba oslanjati na podlaktice i što više prilijepiti svoje tijelo uz njezino. Treba klizati horizontalno u nju, ženine noge trebaju biti što ravnije i uže položene. Penetracija neće biti toliko duboka, ali će pružiti maksimalnu stimulaciju vanjskog dijela vagine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.