Gabrijela Žalac u saboru u uskoj suknji, Plenkovićeva pomoćnica u majici-haljini

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

NAKON duge ljetne stanke danas je počela nova sjednica sabora, a političarke su se pojavile u svakojakim modnim kombinacijama.

Nakon modnog debakla na mimohodu Vinkovačkih jeseni, ministrica Gabrijela Žalac u sabor je stigla u mnogo umjerenijoj kombinaciji. Odjenula je užu plavu suknju koja je sezala ispod koljena te ju je iskombinirala s bijelo-plavim sakoom. Nabacila je i valove u kosi.

Najviše pozornosti svojom kombinacijom privukla je još jednom Sabina Glasovac koja slobodno može ponijeti titulu najbolje odjevene saborske zastupnice. Glasovac se pojavila u elegantnoj crno-bijeloj kombinaciji te uspješno iskombinirala prugasti i točkasti uzorak.

Mlada HNS-ovka Marija Puh također je jedna od onih zastupnica koje redovito privlače pozornost svojim manje ili više uspješnim modnim izletima. Za sjednicu nakon duge ljetne stanke odabrala je tamnozeleno odijelo koje je iskombinirala s crno-bijelom košuljom, a preko ramena je prebacila ogromnu sivo-bijelu torbu.

Plenkovićeva pomoćnica Tena Mišetić još je jedna od modnih zvijezda sabora, a ovaj put se pojavila u neobičnoj prugastoj haljini čiji gornji dio izgleda poput obične prugaste majice. Iskombinirala ju je s cipelama nebesko plave boje koja je trenutno veoma popularna.

Bilo je tu još kockastih, točkastih i prugastih uzoraka u saborskim klupama, a vi nam u anketi recite koja političarka je danas imala modni top, a koja modni flop.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.