Stihovi nove pjesme Taylor Swift uvalile Harryja Stylesa u probleme s njenim fanovima

Foto: Profimedia

REIZDANJE albuma Taylor Swift vratilo je fokus na njenu davnu vezu s Harryjem Stylesom. Naime, uz svoje verzije starih pjesama s albuma 1989., originalno izdanog 2014. godine, Swift je objavila i pet dosad neizdanih pjesama u kojima su fanovi veoma brzo prepoznali glavnog lika - Harryja Stylesa.

Iako je Styles svih ovih godina imao simpatije fanova Taylor Swift, stihovi novih pjesama Say Don't Go i Is It Over Now? bacili su novo svjetlo na njihovu vezu koja je trajala kroz 2012. i 2013. godinu. "Stihovi pjesme Is It Over Now su brutalna poruka Harryju Stylesu", piše američko izdanje Ellea, a TikTok su preplavile objave o Stylesu koji se od fanovima omiljenog bivšeg dečka Swift brzo pomaknuo na dno ljestvice.

@libbyy.jane “your new girl is my clone” FERAL. #fyp #taylorswift #theerastour #1989 #1989taylorsversion #1989tv #1989vaulttracks #1989worldtour #isitovernowtaylorswift #isitovernow #1989fromthevault ♬ Is it over now tvftv - Victoria
@clareatz taylor I am speechless #1989taylorsversion #isitovernow? #haylor ♬ original sound - clarice

"Lažljivi izdajnik"

Naime, Swift u pjesmi Is It Over Now, između ostalog, govori da je Stylesa "nazvala lažljivim izdajnikom" koji bi "hodao sa svakom curom koja ima plave oči" i "koji u krevetu svakog modela traži nešto veće".

Vratilo je to mnogima film unatrag 10 godina, kada je Swift izdala album 1989. koji je bio posvećen periodu nakon veze sa Stylesom (koju je često u intervjuima opisivala kao anksioznu), ali i kada je Styles stranice tabloida punio brojnim vezama sa slavnim manekenkama.

"Ostala bih zauvijek da si rekao da ne odlazim", pjeva Swift 10 godina kasnije, dok u drugoj pjesmi, Say Don't Go, otkriva i da Styles na njeno "volim te" nije odgovorio ništa. "Harry nije očekivao da će 10 godina kasnije biti u problemima", "Uh, Harry, žao mi je, ali mi smo gotovi", govore danas fanovi opsjednuti likom i djelom Taylor Swift.

(P)ostali prijatelji

2013. izvori bliski Swift otkrili su da je do pucanja veze tad (a i sad) dvoje najpopularnijih glazbenika svijeta došlo zbog Harryjevog prebliskog odnosa s jednom prijateljicom, no i da su se brzo nakon toga pomirili, da bi zatim opet prekinuli zbog "njegovog obraćanja pozornosti na sve žene u blizini".

Međutim, unatoč navodnim "dramama" koje su prenosili američki tabloidi, Styles i Swift (p)ostali su veoma dobri prijatelji, a to je pokazao i njihov susret na ovogodišnjim Grammyjima kad je Taylor Swift ustala da bi ga podržala dok su mu fanovi Beyonce negodujući zviždali dok je primao nagradu.

A valja naglasiti da se dugo šuška o navodnom duetu Swift i Stylesa koji fanovi već godinama iščekuju, a "drame" ove vrste uvijek donose jako dobar publicitet...

Pročitajte više