Gaf organizatora u Cannesu. Harrisonu Fordu i njegovoj ženi priredili su neugodnost

Foto: Epa

AMERIČKI glumac Harrison Ford i njegova supruga, također glumica Calista Flockhart doživjeli su neugodnost na svečanoj premijeri njegova novog filma o Indiani Jonesu i počasnoj dodjeli Zlatne palme na Filmskom festivalu u Cannesu.

Naime, Forda i Flockhart organizatori su razdvojili, odnosno, posjeli su ih na odvojena mjesta u publici i Calistu su smjestili u red iza Harrisona Forda. Par je stigao na premijeru njegova filma Indiana Jones and the Dial of Destiny, a kada su krenuli tražiti svoja sjedala, ubrzo su uvidjeli da ih nisu posjeli zajedno.

Međutim, Calista i Harrison nisu oko toga pravili dramu niti su se bunili iako je Ford bio vidno ljutit zbog gafa organizacije. Ona je na kraju sjela iza njega i tako su odgledali premijeru.

Inače, Harrison Ford primio je jučer, nenajavljeno, počasnu Zlatnu palmu prije projekcije. "Duboko sam dirnut ovim priznanjem", rekao je vidno uzbuđen 80-godišnji američki glumac primajući priznanje. Kada su najavili da će peti nastavak o pustolovinama arheologa biti premijerno prikazan u Cannesu, organizatori su naznačili da će odati "počast" Harrisonu Fordu ne otkrivajući o čemu je riječ. 

Peti Indiana Jones u kinima idući mjesec

Slavni holivudski glumac ostvario je šaroliku galeriju filmskih likova: pamti ga se kao Han Sola u sagi Ratova zvijezda, kao lovca na replikante iz kultnog filma Blade Runner i njegova nastavka te kao arheologa u serijalu Indiana Jones, koji je počeo 1981. prvom epizodom Otimači izgubljenog kovčega.

Peti nastavak Indiane Jonesa pojavit će se u kinodvoranama krajem lipnja. Počasnu Zlatnu palmu prije same projekcije filma primio je 2022. i Tom Cruise, kada je došao u Cannes na pretpremijeru svog filma Top Gun: Maverick.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.