Gdje je nestala "njemačka sreća": Diti Von Teese na pripremama za Eurosong ni traga

PREMDA je potvrđeno da će "Miss Kiss" iz pjesme "Miss Kiss Kiss Bang", s kojom se Njemačka natječe na ovogodišnjem Eurosongu, biti zanosna Dita Von Teese, ona se nije pojavila niti na jednoj probi do sada. Alex Christensen je svirao, Oscar Loya pjevao, a burlesknoj plesačici ni traga. Zamijenila ju je danas, kao i jučer, druga djevojka.

"Proba prštala od erotike"

Ovom spoju njemačkog poznatog producenta Christensena i mladog Oscara, koji je porijeklom iz Kalifornije, Dita se pridružila kako bi preokrenula dosadašnju "lošu sreću" njemačkih predstavnika na Eurosongu. Hoće li ovo biti još jedna u nizu njemačkih nesreća ili Dita sprema veliko iznenađenje koje skriva, znat će se tek kada show počne. Bez obzira na sve, njemačka je proba, upotpunjena s još dvije plesačice prštala od erotike. Poslije su Oscara, na konferenciji za novinare, pitali za razliku između Njemica i Ruskinja, na što je on odgovorio da je nacionalnost nevažna. "Ako je djevojka seksi, seksi je, bez obzira odakle dolazi", rekao je Loya.

Hrvatski predstavnici Andrea Šušnjara i Igor Cukrov, oduševili su sve nakon što su u Moskvi održali dvije probe svoje pjesme "Lijepa Tena". "Harmonija u crnom", atribut je koji je naš tim dobio zbog usklađene tamne odjeće, scenografije i efekata, a ponajprije dobre vokalne izvedbe. Jedan Irac je, javlja Eurosong.hr, nastup Hrvatske komentirao na sljedeći način: "Hrvatska je jedna od vrlo vjerojatnih finalista, a po meni je nakon današnje probe moguće i više".

I.M.L.
Foto: JLP, Eurovision.tv

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.