Gdje je nestao Jacob iz Sumraka? Pattinson i Stewart su hit, njega nema nigdje

Foto: Press

ZAHVALJUJUĆI ulogama u franšizi Sumrak, Taylor Lautner i Robert Pattinson preko noći postali su holivudske zvijezde. I dok potonji glumi u najvećim blockbusterima današnjice, Lautner već četiri godine nije snimio film. Što se dogodilo?

Lautnerov vukodlak u Sumraku bio je upleten u jedan od najpoznatijih ljubavnih trokuta pop kulture, sa ženom Bellom Swan (Kristen Stewart) i vampirom Edwardom Cullenom (Robert Pattinson), a ljudi su se dijelili u timove Jacob i Edward.

Bazirani na bestselerima Stephenie Meyer, filmovi su uprihodili više od 3,3 milijarde dolara u svijetu, a protagoniste su pretvorili u zvijezde. Lautner je postao još poznatiji i slavniji i zbog kratke veze s Taylor Swift, s kojom se u paru pojavio u romantičnoj komediji Valentinovo 2010. godine.

No nakon snimanja posljednjeg nastavka Sumraka Lautnerova karijera krenula je nizbrdo. Iako je i Pattinsonu i Stewart trebalo neko vrijeme da se oslobode okova uloga koje su ih proslavile, Lautner to nikad nije uspio.

Pattinson je imao nekoliko senzacionalnih uloga, nedavno u filmovima Kralj i Svjetionik, a, naravno, tu je i uloga Brucea Waynea u nadolazećem Batmanu. Stewart bi pak trebala glumiti princezu Dianu u predstojećem filmu Spencer, a pohvale je dobila i za ulogu u Sebergu lani.

28-godišnji Lautner nije se pojavio u filmu od 2016. godine, no i taj posljednji vjerojatno bi htio zaboraviti. Nakon tog filma radio je još samo na dvije serije, a čini se kako od 2018. ne snima ništa. Što se dogodilo s njegovom karijerom?

Nakon Sumraka Lautner je napravio nekoliko loših izbora u karijeri, piše news.com.au. Akcijski filmovi koje je snimio dobili su podosta loše kritike, a udružio se i s Adamom Sandlerom s kojim je snimio užasnu komediju Grown Ups 2, da bi dvije godine kasnije, 2015., ponovo surađivali na još jednom flopu - The Ridiculous 6.

Dok je promovirao svoj posljednji film Run the Tide (2016.), Lautner je dao naslutiti da ga sputava uloga koja ga je obilježila te koju nije uspio nadrasti pa se počeo fokusirati na druge stvari. 

"Meni je najbolje okružiti se ljudima koje volim, samo provoditi vrijeme s njima, nije važno što radim sve dok sam sa svojim prijateljima i obitelji", rekao je za Reuters. "Znate, mogao bih sjediti u kartonskoj kutiji i biti najsretniji."

Iako je bio u vezi s nekoliko slavnih osoba, uglavnom zvijezda s kojima je glumio, Taylor je na kraju pronašao ljubav s medicinskom sestrom, s kojom dijeli i ime, Taylor. Par koji je u vezi više od dvije godine upoznao se preko glumčeve sestre Makene.

Inače, Lautner je još uvijek težak oko 40 milijuna dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.