Georgina iznenadila outfitom u Veneciji, nosila kratke hlače i mrežaste najlonke

Foto: Profimedia

Georgina Rodriguez stigla je u Veneciju zbog filmskog festivala te privukla pažnju svojim neobičnim outfitom. Partnerica nogometaša Cristiana Ronalda izazvala je iznenađenje pojavom u Italiji. Paparazzi su je snimili pri dolasku na aerodrom Marco Polo.

Puno pažnje privukao je njezin outfit. Obukla je crnu kratku majicu i crne hlačice koje su mnogima više izgledale kao donje rublje. Također, imala je mrežaste najlonke i visoke crne salonke, a na glavi šiltericu.

Slavni nogometaš je otac petero djece - dvogodišnje Belle Esmeralde, Alane Martine koju je u studenom 2017. godine rodila Georgina Rodriguez, blizanaca Eve i Mattea koje je u lipnju 2017. godine rodila surogat majka i Cristiana Juniora kojeg je, pretpostavlja se, također na svijet donijela surogat majka 2010. godine.

Novi imidž

Georgina je nedavno iznenadila obožavatelje imidžem u najavi treće sezone serije Soy Georgina.

Zaručnica Cristiana Ronalda se u isječku koji je objavila na Instagramu pojavljuje s plavom kosom. Georgina inače ima tamnu kosu pa su mnogi u komentarima pisali da je isprva nisu prepoznali, ali da joj plava kosa jako lijepo stoji. Drugi su pak napomenuli da im je Georgina puno ljepša s tamnom kosom.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.