Georgina Rodriguez progovorila o gubitku sina: "Pitala sam se kako mogu nastaviti..."

Foto: Index

GEORGINA Rodriguez progovorila je o smrti novorođenog sina, koji je umro na porodu u travnju ove godine. Partnerica Cristiana Ronalda dušu je otvorila u novoj sezoni svog reality showa Soy Georgina, koja će se prikazivati na Netflixu. 

Dio showa u kojem Georgina govori o smrti sina prikazan je na jednom španjolskom festivalu posvećenom televiziji. Direktor odjela za zabavu Netflixa u Španjolskoj Alvaro Diaz otkrio je da će tragedija koju su pretrpjeli Georgina i Ronaldo činiti ključni dio druge sezone serije.

"Život mi je dao toliko toga u tako kratkom vremenu. Ove godine sam u trenu doživjela najbolji i najgori trenutak u svom životu. Velik komad mog srca se razbio i pitala sam se kako mogu nastaviti. Imala sam odgovor bliže nego što sam mislila. Pogledala sam u oči svoje djece i vidjela jedini način da to učinim, da budemo svi zajedno", rekla je.

Dječak je umro na porodu, djevojčica preživjela

Podsjetimo, sredinom travnja ove godine Ronaldo i Georgina Rodriguez su objavili da im je preminuo novorođeni sin.

"S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće", naveli su u zajedničkoj objavi na Instagramu.

"Zahvaljujemo liječnicima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku Dječače naš, ti si naš anđeo. Voljet ćemo te zauvijek", dodali su. 

Georgina je nosila blizance. Djevojčica je preživjela, no dječak nije.