Geri napokon odgovorila na glasine da je bila u lezbijskom odnosu s Mel B

Foto: Wenn

NAKON što je bivša Spajsica Mel B u televizijskom intervjuu izjavila da je imala spolne odnose sa svojom kolegicom iz benda, Geri Horner, svjetski su se mediji odmah raspisali o njihovoj navodnoj aferi, a Geri je za to vrijeme mudro šutjela. 

No čini se da joj je napokon prekipjelo pa je za Daily Mail otkrila što misli o tome. 

"Jako me razočaralo što sam ponovo morala čitati o ovakvim glasinama, i to baš na Majčin dan. Volim sve Spice Girls: Emmu, Melanie, Melanie i Victoriju. Voljela bih da svi moji obožavatelji znaju da stvari o kojima se pisalo u posljednje vrijeme nisu istinite i da su te glasine jako povrijedile moju obitelj. Ne mogu dočekati da vidim cure i fanove na turneji, a to će biti prilika da se dobro zabavimo i stvorimo nove uspomene", stoji u izjavi. 

>>>Evo kako je Gerin muž reagirao na tvrdnje Mel B da mu je spavala sa ženom<<<

Ova je izjava objavljena nakon što su se britanski mediji raspisali o tvrdnjama da Geri i Mel nisu imale samo seks na jednu noć već da su navodno bile u dužoj vezi. 

"Bila je to požuda na prvi pogled. Dogodilo se kad su osnovane Spice Girls i njihova je veza trajala najmanje 12 mjeseci", rekao je izvor za Daily Mail. 

Mel je tijekom gostovanja u emisiji Piersa Morgana rekla da je spavala s Geri, a iako je navodno, odmah nakon emisije nazvala bivšu kolegicu da joj se ispriča, čini se da joj ova to nije lako oprostila jer se u medijima sve češće piše da Geri ignorira Mel B. 

"Morat će se jako potruditi da bi izgladila stvari s Geri. Ovo nije nešto što će ona lako zaboraviti", rekao je izvor blizak Geri za The Sun.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.