Gianna Apostolski odlazi iz "Golih vijesti": Zbogom, karizmatične sise

"ISTINA je, odlazim iz 'Golih vijesti'. Nije posrijedi nikakva svađa ni išta slično. Riječ je o drugim projektima o kojima još uvijek ne mogu mnogo otkrivati. Također, jedan od razloga je i glazbena karijera na kojoj intenzivno radim. Album će uskoro biti gotov. Ali ne smijem vam ništa više govoriti do sljedećeg tjedna", potvrdila nam je u telefonskom razgovoru Gianna Apostolska da njezine "karizmatične sise" više neće uveseljavati naciju nedjeljom navečer.

"Otvorila sam sezonu golotinje na ekranima, a svoje mjesto prepuštam mlađim kolegicama"

Budući da je nedavno najavila vjenčanje s Ivicom Novakom, s kojim je u vezi dvije godine, nakratko se špekuliralo da je možda to razlog njezinom povlačenju s ekrana. A moguće je da je riječ o odlasku na Farmu. "Što se tiče dogovora i potpisanog ugovora sve stoji samo što se ne zna kad ću ući. Sigurno je jedino da ne ulazim u prvoj postavi. Nešto se sprema, a ja ni sama ne znam što", otkrila nam je Gianna još prije nekoliko dana.

Kada je u listopadu Daniel Delale predstavio svoju prvu voditeljicu golišavih vijesti, mnogi su Giannu dočekali na nož. Osuđivali su majku malodobnog djeteta što je spremna skinuti se do gaćica na televiziji, pljuvalo se po njezinim "razrokim" grudima. "Moje grudi su karizmatične", odgovarala je Gianna. Imala je svoju viziju i realizirala je.

Njezino mjesto u TV rubrici preuzet će Sabina Čedić i Suzana Buntić, a Gianna za kraj poručuje: "Otvorila sam sezonu takve vrste golotinje na domaćih televizijama, a sad svoje mjesto prepuštam mlađim kolegicama. Idem korak naprijed", zaključuje Apostolski, pionirka Golih vijesti u Hrvata, ma što god mi mislili o njezinim grudima ili nastupu.

E.D.
Foto: Index, Nova TV
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.