Gipke plesačice i energični plesači oduševili Franku Batelić te Indiru Vladić koja se i sama izvijala

NAKON dva dana audicija, izabrano je 15 plesača koji će pratiti zvijezde Topstarsa na njihovoj turneji po Hrvatskoj. Plesači su izabrani uz nazočnost Topstars zvijezda Indire Vladić, Luke Bulića, Franke Batelić i stručnog tima, Željka Vukmirice, Nine Jukić koreografkinje i Kreše Dolenčića. Prvog dana audicija, 4.rujna, svi prijavljeni kandidati bili su podijeljeni u više manjih grupa. Koreografkinja plesnog tima, Nina Jukić, svima je pokazala koreografiju koju kandidati trebali uvježbati i pokazati pred žirijem.

Svaka je grupa imala na raspoloaganju 50-ak minuta da se uvježba te u dva izlaska pred žiri pokažu što su usvojili. Odabrani kandidati iz prvog kruga, imali su zahtjevniju koreografiju u drugom danu audicija, a formirane su grupe s manjim brojem članova. Dalje je prošlo 15 najboljih i najkarizamtičnijih kandidata: Sara Abramović, Aida Badić, Dorin Bajzec, Ivana Crnković, Zlatka Glavurtić, Mario Guteša, Matea Hrustić, Karla Ileš, Maja Kereš, Ana Marija Kovačević, Dolores Kular, Luka Matić, Antonia Šimurina, Paola Vukelić, Nina Vukušić.

Izabrani plesači i plesačice, odmah će se priključiti profesionalnim pripremama Topstars plesnog tima, a prvi ih nasup očekuje već 13. 11. u Zagrebu. nakon toga slijede nastupi u Rijeci 19.11., Zadru 25.11. i Splitu 27.11.2010. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.