Gisele Bundchen progovorila o razvodu od Toma Bradyja: "Nisam mu postavila ultimatum"

Foto: Instagram

GISELE BUNDCHEN (42) konačno je progovorila o svom razvodu od Toma Bradyja (45). Manekenka je demantirala glasine koje su kružile da je svom bivšem suprugu i NFL zvijezdi postavila ultimatum prema kojem je navodno trebao birati između braka i nastavka sportske karijere.

"Slušajte, uvijek sam navijala za njega i navijat ću zauvijek. Ako postoji jedna osoba kojoj želim da bude najsretnija na svijetu, to je on, vjerujte mi. Želim da mu se ostvare svi snovi. To je ono što želim, zaista, od srca", izjavila je u intervjuu za Vanity Fair.

"To ne znači da se ne volimo"

Odbacila je tvrdnje da njezin razvod, koji je opisala poput "smrti i ponovnog rođenja", ima bilo kakve veze s Tomovom odlukom da nastavi karijeru u NFL-u. Kao razlog prekida njihovog 13-godišnjeg braka navela je da su se "jednostavno razdvojili jer su shvatili da žele različite stvari".

"Ponekad ljudi ostare zajedno, a ponekad se rastanu. Upoznali smo se kada sam ja imala 26, a on 29 godina. Htjeli smo obitelj, htjeli smo živjeti zajedno. Vremenom smo shvatili da želimo drugačije stvari, a imamo izbor. To ne znači da se ne volimo", opisala je pa nastavila:

"To samo znači da, kako biste bili autentični i istinski živjeli život kakav želite, morate imati nekoga tko vas može pratiti, zar ne? Potrebna je ravnoteža". Manekenka je odbacila tvrdnje da je "protiv nogometa", naglasivši da je "voljela gledati svog bivšeg supruga na terenu".

Manekenka već ima novu ljubav?

Podsjećamo, Tom Brady i Gisele Bündchen potvrdili su razvod u listopadu 2022. objavama na svojim Instagram profilima. "Proteklih dana, moja supruga i ja finalizirali smo razvod nakon 13 godina braka", napisao je Tom i dodao da su odluku donijeli "u prijateljskim odnosima i zahvalni na vrijeme koje su proveli zajedno". Sličnu stvar objavila je i Gisele.

Pet mjeseci nakon službenog razvoda manekenka navodno ima novu ljubav, a to nije njezin instruktor jiu jitsua Joaquim Valente, kao što se ranije špekuliralo, tvrde izvori za Daily Mail. Gisele je viđena s milijarderom Jeffreyjem Sofferom, prijateljem bivšeg supruga.